luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Ell sempre hi és//He is always there//Él siempre está ahí.

 

Raja-Yoga

La màgia d’aquests temps.., és que Ell sempre hi és.

Per poc esforç que es faci, si volem podem. Podem conectar amb aquest Ésser dolç i meravellós, desaferrat i alegre, amorós i completament viu. Hi és, i, té tanta energía espiritual…, que és capaç d’omplir l’anima de tots els Seus fills vivint en cossos aquí a la Terra.

Els Seus rajos d’energía blanca són captats pel vòrtex del chakra coronari, només hem2254f3a971ec5cade38f9f1374f2009e de fer l’esforç de visualitzar una columna de llum blanca damunt del nostre cap banyant-nos literalment i que omple on està situada l’ànima que som: en el punt que es creuen les dues línies imaginàries; la una atravessant el crani pel centre, de dalt a baix, i l’altra atravessant el centre del front entre els ulls. Allà on es creuen hi ha situada la glàndula pineal, la nostra habitació confortable, el nostre lloc de comandament del cos.

Si hem de ser generosos.., el millor és compartir aquesta gran energía així que ens 13151645_10209479297168669_2927802133468068594_nsentim plens, deixant que flueixi através nostre cap a la Terra, visualitzant-ho com una boira lluminosa que l’embolcalla.


The magic of these times … is that He is always there.

For little by little effort that it is done, if we want, we can. We can connect with this Being sweet and wonderful, detached and joyful, loving and completely alive. He is there, and, has so much spiritual energy … that He is able to fill the soul of all His children living in bodies here on Earth.

Their white energy rays are captured by the vortex of the coronary chakra, we only have to make the effort to visualize a column of white light above our head, bathing us literally and filling in where the soul that we are, is located: in the point that crosses l'ésserthe two imaginary lines; one through the skull by the center, from top to bottom, and the other through the center of the front between the eyes. Wherever they cross, the pineal gland is located, our comfortable room, our body control site.

If we have to be generous … the best thing is to share this great energy the moment we feel full, letting it flow towards the Earth, visualizing it as a bright fog that wraps it.


La magia de estos tiempos … es que Él siempre está ahí.

Por poco esfuerzo que se haga, si queremos, podemos. Podemos conectarnos con este ser dulce y maravilloso, desapegado y alegre, amoroso y completamente vivo. Él está ahí y tiene tanta energía espiritual … que puede llenar el alma de todos Sus hijos que viven en cuerpos aquí en la Tierra.

12734Sus rayos de energía blanca son capturados por el vórtice del chakra coronario, solo tenemos que hacer el esfuerzo de visualizar una columna de luz blanca sobre nuestra cabeza, bañándonos literalmente y llenando donde está el alma que somos, en el punto que cruza las dos líneas imaginarias; uno a través del cráneo por el centro, de arriba a abajo, y el otro a través del centro del frente entre los ojos. Donde sea que crucen, se encuentra la glándula pineal, nuestra habitación cómoda, nuestro sitio de control del cuerpo.

Si tenemos que ser generosos … lo mejor es compartir esta gran energía en el momento en que nos sentimos llenos, dejándola fluir hacia la Tierra, visualizándola como una niebla brillante que la envuelve.om-shanti-e15141044119132 comments on “Ell sempre hi és//He is always there//Él siempre está ahí.

  1. Retroenllaç: Passi el que passi//Whatever happens//Pase lo que pase. | lumminiscències

  2. Retroenllaç: Passi el que passi//Whatever happens//Pase lo que pase. | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: