luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Passi el que passi//Whatever happens//Pase lo que pase.

1200_1478031197unnamed

PUNTS 21/2/2018:  *Tot i que vindran molts pensaments i Maya (la il·lusió) us posarà moltíssim a prova, no heu de tenir por. Hi podrien haver molts danys; el negoci o la feina podria no anar bé; fins i tot podríeu trencar-vos una cama o emmalaltir. Però, passi el que passi no us deixeu anar de la mà de Baba (Déu). L’amor verdader acaba fàcilment amb els obstacles. Quan teniu la Companyia del Pare i teniu fe total en Ell, tot el que és trivial s’acaba i és com si res hagués passat. Inclús l’impossible es fa possible. Que hi hagi la brillantor de la puresa als ulls i el somriure de la puresa als llavis: això és ser personalitat elevada.*

La fe de la que parla el Raja Ioga, no és pas fe cega. Fixeu-vos que s’hi diu: “Quan teniu la Companyia del Pare…” Aleshores, vol dir que l’experimentem al nostre costat. Quelcom que s’experimenta.., ja no és fe cega. Fe cega és, creure quelcom perquè uns altres ho diuen i prou. Experimentem la Seva companyia, ara és possible! deixo aquesta meditació escrita d’ahir:  https://julianeus.wordpress.com/2018/02/20/ell-sempre-hi-es-he-is-always-there-el-siempre-esta-ahi/   També cal tenir paciència, si no surt a la primera.., tornar-hi al dia següent o al cap d’una estona; potser no es noti els seus efectes a l’acte, però potser durant el dia succeirà alguna cosa especial. L’important és no defallir. Ell ara és aquí a la nostra disposició, som nosaltres que no ens ho creiem.


POINTS 21/2/2018: * Although many thoughts will come and Maya (the illusion) will put you to much to the test, you should not be scared. There could be many damages; the business or the work could not go well; You could even break your leg or get sick. But whatever happens, do not let go of Baba’s hand (God). True love ends easily with the obstacles. When you have the Company of the Father and you have total faith in Him, everything that is trivial is over and it is as if nothing had happened. Even the impossible is possible. Let there be the brilliance of purity in the eyes and the smile of purity on the lips: this is this is to be high personality.*

The faith that Raja Yoga talks about is not blind faith. Note that he says: “When you have the Father’s Company …” Then, it means that we experience it on our side. Something that is experienced … is no longer blind faith. Blind faith is, believe something because others say and enough. We experience your companionship, it is now possible! I leave this meditation written yesterday: https://julianeus.wordpress.com/2018/02/20/ell-sempre-hi-es-he-is-always-there-el-siempre-esta-ahi/   Also it is necessary have patience, if it is not achieved to the first…, return to it at the next day or after a while; Your effects may not be noticeable in the act, but perhaps during the day something special will happen. The important thing is not giving up. He is now at our disposal, we are we who do not believe it.


PUNTOS 21/2/2018: * Aunque muchos pensamientos vendrán y Maya (la ilusión) te pondrá a prueba mucho, no deberías tener miedo. Podría haber muchos daños; el negocio o el trabajo no podrían ir bien; Incluso podrías romper una pierna o enfermarte. Pero pase lo que pase, no sueltes la mano de Baba (Dios). El verdadero amor termina fácilmente con los obstáculos. Cuando tienes la Compañía del Padre y tienes fe total en Él, todo lo que es trivial ha terminado y es como si nada hubiera sucedido. Incluso lo imposible es posible. Que exista el brillo de la pureza en los ojos y la sonrisa de pureza en los labios: esto es ser una personalidad elevada.*

La fe de la que habla el Raja Yoga, no es fe ciega. Tenga en cuenta que se dice: “Cuando tenéis la Compañía del Padre …” Entonces, quiere decir que la experimentamos a nuestro lado. Algo que se experimenta .., ya no es fe ciega. Fe ciega es, creer algo porque que otros lo dicen y punto. ¡Experimentemos Su compañía, ahora es posible! dejo esta meditación escrita de ayer: https://julianeus.wordpress.com/2018/02/20/ell-sempre-hi-es-he-is-always-there-el-siempre-esta-ahi/    También hay que tener paciencia, si no sale a la primera .., volver a ello al día siguiente o al cabo de un rato; quizás no se noten sus efectos de inmediato, pero quizás durante el día sucederá algo especial. Lo importante es no desfallecer. Él ahora está aquí a nuestra disposición, somos nosotros que no nos lo creemos.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: