luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser orfe//Be an orphan//Ser huérfano.

1-gshImQ1qbwf6CLxSCroUZg

Quan es troba a Déu…, es deixa de ser orfe, s’abandona la sensació de sentir-se sol al mig de la multitud. Però, com a éssers humans vivint entre humans…, els dubtes arriben.

PUNTS 24/2/18: * Déu parla als seus fills: Ja que Déu mateix ha baixat a aquesta terra, vosaltres Li heu de donar les mans amb fermesa; només els fills autèntics i forts poden donar les mans a Déu. Compreneu que podeu fracassar perquè Maya (la il·lusió) ho intentarà amb tota la seva força. Com més fort tingueu Déu en vosaltres, tanta força mostrarà Maya. Però tot i que Maya (conviccions i convencions) mostri la seva força, no heu de deixar la mà del Qui és el Senyor de Maya. Déu diu: Fills, ja que jo sóc el Totpoderós, quan estigueu amb Mi, també sou totpoderosos. Enteneu*

Quan estimes profundament amb dolçor, tots els obstacles es dilueixen, perquè el veritable és l’amor. Déu és l’amor més dolç, no hi ha res que pugui eclipsar-ho si l’arribem a absorbir.


When you meet God…, you stop being an orphan, you give up the feeling of being alone in the middle of the crowd. But, as human beings living among humans…, doubts arrive.

POINTS 24/2/18: * God speaks to His children: Since God Himself has come down to this earth, you must give them your hands firmly; only authentic, strong children can give their hands to God. Understand that you can fail because Maya (the illusion) will try it with all her strength. The stronger you have God in you, the same strength will show Maya. But even though Maya (convictions and conventions) shows her strength, you must not leave the hand of the One who is the Lord of Maya. God says: Children, since I myself am Almighty, then when you are with Me, you also become all-powerful. Do you understand?

When you love deeply with sweetness, all the obstacles are diluted, because the real thing is love. God is the sweetest love, there is nothing that can eclipse it if we can absorb it.


Cuando se encuentra a Dios.., se deja de ser huérfano, se abandona la sensación de estar solo en medio de la multitud. Pero, como seres humanos viviendo entre humanos.., llegan las dudas.

PUNTOS 24/2/18: *Dios habla a Sus hijos: Puesto que el Mismo Dios ha bajado a esta tierra, vosotros tenéis que darle vuestras manos con firmeza; solo los hijos auténticos, fuertes, pueden dar sus manos a Dios. Entended que podéis fracasar puesto que Maya (la ilusión)lo intentará con todas sus fuerzas. Cuanto más fuerte tengáis a Dios en vosotros, tanta fuerza mostrará Maya. Pero aunque que Maya (las convicciones y convenciones) muestre su fuerza, no debéis dejar la mano de Aquél que es el Señor de Maya. Dios dice: Hijos, ya que Yo mismo soy Todopoderoso, entonces cuando estáis Conmigo, vosotros también os hacéis todopoderosos. ¿Entendéis?

Cuando se ama profundamente con dulzura.., todos los escollos se diluyen, porque lo real es el amor. Dios es el amor más dulce, no hay nada que lo pueda eclipsar si lo llegamos a absorber.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: