luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Concentració//Concentration//Concentración.

v4-728px-Control-Your-Mind-Step-1-Version-2

La ment de vegades es descontrola com si fos un cavall desbocat. Tenim la sensació de que la ment és quelcom que no es pot controlar i així ens fem esclaus d’ella.

PUNTS 25/2/19:  * Atureu els pensaments de la vostra ment encara que només sigui per un minut, o atureu-vos en mig de la feina una estoneta. Practicant això, els vostres pensaments es faran poderosos.*

Aquesta és una pràctica que fortifica la concentració i de mica en mica cada vegada anem tenint la conducció de les regnes de la nostra ment. Això ens durà a ser “amos” de nosaltres mateixos i no pas una titella dels pensaments recurrents que afebleixen el nostre estat i no ens permeten afrontar tot el que succeeix al nostre voltant, degut a sentir-nos saturats.


The mind is sometimes uncontrollable as if it were an horse out of control. We pinturas-de-caballos-corriendo.jpghave the feeling that the mind is something that can not be controlled and thus we become slaves to it.

POINTS 2/25/19: * Stop the thoughts of your mind even if it’s only for a minute, or stop in the middle of work a little. Practicing this, your thoughts will become powerful. *

This is a practice that strengthens the concentration and little by little we are increasingly driving the reins of our minds. This will lead us to be “masters” of ourselves and not a puppet of the recurring thoughts that weaken our state and do not allow us to confront everything that happens around us, because we feel saturated.


La mente a veces es incontrolable como si fuera un caballo desbocado. Tenemos la sensación de que la mente es algo que no se puede controlar y, por lo tanto, nos convertimos en esclavos de ella.

PUNTOS 25/2/19: * Detenga los pensamientos de su mente, incluso si es solo por un minuto, o pare en medio del trabajo un poco. Al practicar esto, tus pensamientos se volverán poderosos. *

Esta es una práctica que fortalece la concentración y poco a poco vamos manejando las riendas de nuestras mentes. Esto nos llevará a ser “maestros” de nosotros mismos y no a un títere de los pensamientos recurrentes que debilitan nuestro estado y no nos permiten enfrentar todo lo que sucede a nuestro alrededor, porque nos sentimos saturados.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: