luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Madurar//To mature.

giphy

El símptoma de no ser madurs, és sentir necessitat de queixar-se per cada problema, situació o malaltia que ens sobrevé.

SLOGAN 3/3/18:  *Per a fer-se madur, considereu les proves una bona senyal i manteniu-vos alegres.*

La imatge d’una persona que està per damunt de tot el que li passa,  dóna sensació de ser algú que té una naturalesa ferma i de ser algú en quí confiar perquè no canvia com un penell segons sigui la direcció del vent. La bona notícia que hi ha submergida en les dificultats que experimentem, és que no ens vindrien si no estiguéssim preparats per afrontar-les.


The symptom of not being mature, is feeling the need to complain about every problem, situation or illness that comes to us.

SLOGAN 03/03/18: * To become mature, consider the tests a good sign and stay cheerful.*

The image of a person who is above everything that happens, gives the feeling of being someone who has a firm nature and be someone to trust because it does not change like a wind vane according to the direction of the wind. The good news that is submerged in the difficulties that we experience, is that they would not come to us if we were not prepared to face them.


El síntoma de no ser maduros, es sentir necesidad de quejarse por cada problema, situación o enfermedad que nos sobreviene.

SLOGAN 03/03/18: * Para hacerse maduro, considerad las pruebas una buena señal y manténgase alegres.*

La imagen de una persona que está por encima de todo lo que le pasa, da sensación de ser alguien que tiene una naturaleza firme y ser alguien en quién confiar porque no cambia como una veleta según sea la dirección del viento. La buena noticia que hay sumergida en las dificultades que experimentamos, es que no nos vendrían si no estuviésemos preparados para afrontarlas.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: