luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Què voleu realment?

Colorful-Clouds-Illustration1

En algún moment de la nostra vida podem sentir dins nostre una guspira de quelcom que no sabem identificar, però que ens és familiar. Però, si no la reconeixem del tot i l’únic que volem és tornar-la a sentir i prou.., ens quedem allà, en aquest punt i prou.

PUNTS 9/3/18:  *No hi ha benefici en tenir només una guspira. Alguns volen conèixer tal camí en el que poder romandre pacífics. Trobareu la pau a la morada suprema. Hi han tres terres: una és la de la pau, l’altra és la de la felicitat, y, la tercera és la terra del pesar. Què voleu realment?*

Sí, la veritat és que ens hem de preguntar què és el que volem realment. Ara és un temps especial perquè estem arribant al final del cicle del món. Quan hi arribem del tot s’obriràn tres portes: la de la pau, la de la felicitat i, la del pesar. Un lloc és on anirem tots, ara sí, en deixar el últim cos que haurem tingut en el cicle de 5000 anys: el nirvana, la morada suprema, el paramdam.., diferents noms per un mateix lloc. El segón lloc és aquesta mateixa Terra ja renovada després de la darrera i definitiva sacsejada: l’anomenat paradís on molt poques ànimes hi prendràn cossos perfectes i la pau i la felicitat ho omplirà tot. I, la tercera porta ens portarà en la mateixa terra però després d’haver-nos quedat all’a dalt, en la residència de les ànimes després de que aquí, que era el paradís, hagin passat 2500 anys i ja no en quedi cap reflex d’aquella perfecció, és a dir, en la terra del pesar, en aquesta mateixa terra d’ara . On volem anar?om-shanti-e15141044119132 comments on “Què voleu realment?

  1. Tera
    Març 16, 2018

    You already knoiw what Pastor Johanssson told us on Sunday
    is that God reaⅼly likes worship. Daddy added.

    M'agrada

  2. Retroenllaç: PART 2-Què voleu realment? | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: