luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Influència del pensament//influence of thought//Influencia del pensamiento.

0f8a4f1cb5c9e7c6c4f1a527c358151c

No cregueu pas que els pensaments siguin innocus, no. Qualsevol vibració generada pels pensaments, impacten com ho fa una pedra llançada a un llac d’aigües tranquil·les.

PUNTS 12/3/18: *Els pensaments plens de bons desitjos, poden
2-e1520840726699.jpgtransformar l’atmosfera a qualsevol lloc.*

No només els bons pensaments poden transformar-la, també els enverinats ho fan; així està el món, (com podeu veure) anem girant en una roda de pensaments metzinosos que ens submergeixen en un mar d’aigües tèrboles. La bona notícia és que ho podem capgirar amb la força dels bons desitjos.

Qualsevol pensament generat és com una llavor que germina en una acció, l’ acció esdevé actitud i l’actitud es torna destí. Siguem doncs conscients dels nostres pensaments i del destí que volem pel món.


Do not believe at all that thoughts are innocuous, no. Any vibration generated by the thoughts, impacts like a stone thrown into a lake of calm waters.

POINTS 03/12/18: * Thoughts full of good wishes can transform t528abee8bf6b21ca69b6002c9c8a1168.jpghe atmosphere anywhere. *

Not only good thoughts can transform it, but poisoned thoughts do; that’s the way the world is now , (as you can see) we go spinning on a wheel of poisonous thoughts that plunge us into a sea of turbid waters. The good news is that we can turn it around with the force of good wishes.

Any generated thought is like a seed that germinates in an action, the action becomes attitude and the attitude becomes destiny. Let us be aware of our thoughts and of the destiny we want for the world.


No creáis en absoluto que los pensamientos sean inocuos, no. Cualquier vibración generada por los pensamientos, impacta como lo hace una piedra lanzada a un lago de aguas tranquilas.

PUNTOS 03/12/18: * Los pensamientos llenos de buenos deseos, 8e7b0306a9091d1b31d3dc2cffcf75d5pueden transformar la atmósfera en cualquier lugar. *

No sólo los buenos pensamientos pueden transformarla, también los envenenados lo hacen; así está el mundo (como pueden ver), vamos girando en una rueda de pensamientos ponzoñosos que nos sumergen en un mar de aguas túrbidas. La buena noticia es que podemos darle la vuelta con la fuerza de los buenos deseos.

Cualquier pensamiento generado es como una semilla que germina en una acción, la acción se convierte en actitud y la actitud se vuelve destino. Seamos pues conscientes de nuestros pensamientos y del destino que queremos para el mundo.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: