luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Renéixer i família//Reborn and family//Renacer y familia.

rocaviva 23-7-17 043

Músser, el parc de les estàtues, rocaviva, cerdanya.

La família és un lligam molt fort que de vegades asfixía. Tot depèn si deixem que això passi o ens mantenim senzillament oberts veient el que hi ha al nostre voltant, i, fent el que calgui per mantenir-la, però sense sentir que estem fent quelcom molt gran, sinó hi haurà el sentiment de que se’ns deu alguna cosa i així entrem en la roda de l’aferrament que destrueix.

PUNTS 13/3/18:  *Llevat que us feu conscients de l’ànima, és molt difícil alliberar-se. Això és una especialitat. Trenqueu i connecteu en cada naixement. Deixeu un grup de pares, familiars i amics i en preneu un altre.*

Reconèixer que som i que són ànimes dins de cossos que canvíen en cada naixement, ens fa enretirar una mica i així poder contemplar el paisatje en tot el seu esplendor. Ens fa adonar que no pertanyem exclusivament a aquella família en concret, sinó que hem passat per moltes i que passarem per moltes més . Per què aferrar-se a una cosa que canvia constantment? Com a màxim.., durarà una vida, i, en tenim tantes…


The family is a very strong bond that sometimes suffocates. It all depends if we let this happen or we keep simply open seeing what is around us, and, doing what is necessary to maintain it, but without feeling that we are doing something very big, but rather,but, the feeling that owed to us something, will arise and thus we enter the wheel of attachment that destroys.

POINTS 03/13/18: * Unless you become conscious of the soul, it is very difficult to free yourself. This is a specialty. It break and connect at each birth. You leave a group of parents, family and friends and take another. *

Recognizing that we are and that they are souls within bodies that change in each birth, makes us withdraw a little and thus be able to contemplate the landscape in all its splendor. It makes us see that we do not belong exclusively to that particular family, but that we have gone through many and that we will go through many more. Why cling to something that changes constantly? At most .., will last a life, and, we have so many it…


La familia es un lazo muy fuerte que a veces asfixia. Todo depende si dejamos que esto ocurra o nos mantenemos sencillamente abiertos viendo lo que hay a nuestro alrededor, y, haciendo lo necesario para mantenerla, pero sin sentir que estamos haciendo algo muy grande, sino surgirá el sentimiento de que se nos debe algo y así entramos en la rueda del apego que destruye.

PUNTOS 13/3/18: * A menos que os hagáis conscientes del alma, es muy difícil liberarse. Esto es una especialidad. Rompéis y conectáis en cada nacimiento. Dejáis un grupo de padres, familiares y amigos y tomáis otro. *

Reconocer que somos y que son almas dentro de cuerpos que cambian en cada nacimiento, nos hace retirar un poco y así poder contemplar el paisaje en todo su esplendor. Nos hace ver que no pertenecemos exclusivamente a aquella familia en concreto, sino que hemos pasado por muchas y que pasaremos por muchas más. ¿Por qué aferrarse a algo que cambia constantemente? Como máximo .., durará una vida, y, tenemos tantas…om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: