luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Contradicció filosòfica//Philosophical contradiction//Contradicción filosófica.

144-sp

Ni la devoció ni l’ateisme.., s’esquitllen de la contradicció.

PUNTS 25/6/18:  *A la pregunta “On és Déu?” molts diran: “Ell és omnipresent” Tot i així fan devoció per trobar-se amb Déu. El Pare diu: un grapat d’entre mils de milions Em reconeix; si tots vosaltres sou Déu, aleshores cap de vosaltres podeu ser devots. Si sou Déu, llavors.., què més voleu?*

Si.., com molts diuen: jo sóc Déu, tu ets Déu.., és que deuen ser complerts i res els falta, oi? Aleshores com s’explica que no hagin superat la conseqüència dels problemes i dels obstacles en les seves vides? Ja que la paraula Déu és la màxima expressió de la perfecció, com pot ser tanta imperfecció que fins i tot hi hagin tantes baralles, guerres, tanta injustícia i tant desfici per tenir pau?Neither devotion nor atheism …, escape from contradiction.

POINTS 06/25/18: * To the question “Where is God?” Many will say, “He is omnipresent.” But they still do devotion to meet God. The Father says: a handful of billions recognize Me; If all of you are God, then none of you can be devotees. If you are God, then .., what else do you want? *

Yes .., as many say: I am God, you are God .., is that they must be complete and nothing is missing, right? So how is do explain that is have not overcome the consequences of the problems and obstacles in your lifes? Since the word God is the maximum expression of perfection, how can it be so much imperfection that there are even so many fights, wars, so much injustice and so much anxiety for peace?Ni la devoción ni el ateísmo .., se escabullen de la contradicción.

PUNTOS 06/25/18: * A la pregunta “¿Dónde está Dios?” muchos dirán: “Él es omnipresente” Aún así hacen devoción por encontrarse con Dios. El Padre dice: un puñado de entre miles de millones Me reconoce; si todos vosotros sois Dios, entonces ninguno de vosotros podéis ser devotos. Si sois Dios, entonces .., qué más queréis? *

Si .., como muchos dicen: yo soy Dios, tú eres Dios .., es que deben estar completos y nada les falta, ¿verdad? Entonces como se explica que no hayan superado la consecuencia los problemas y los obstáculos en sus vidas? Ya que la palabra Dios es la máxima expresión de la perfección, como puede ser tanta imperfección que incluso hayan tantas peleas, guerras, tanta injusticia y tanta desazón por tener paz?OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: