luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Qui sóc?//Who I am?//¿Quién soy?

muchosanimales.jpg.imgw.1280.1280

QUÈ FAN ELS ANIMALS?

Cançó: Passàreu la nit dormint i el dia menjant.

Song: You spent the night in sleeping and the day in eating.

Canción: Pasasteis la noche durmiendo y el día comiendo.

Els humans passem la vida entre l’estudi, el treball, els àpats, les diversions i dormint.

Si en la nostra vida no hi posem una cullerada de misteri, màgia, aventura, espiritualitat o reflexió.., què ens queda? Doncs, una vida d’animal de granja, fet i fet.

La cançó ens planteja un repte de revisió. Què estic fent? Com estic caminant per la vida? Faig quelcom més que el que fan els animals? O sóc com el desafortunat animal de granja que no té cap més opció que la d’engreixar-se, inconscient del seu destí final?

Alçant els ulls cap l’Univers sento que hi ha quelcom d’immens i etern, que no tot s’acaba en aquest espai reduït del planeta on sóc, amb els costums, sistemes, morals, creats per nosaltres mateixos, per tant limitats, arrossegats a través dels temps i que moltes vegades no tenen res a veure amb la personalitat que desitjaríem tenir; la personalitat que veritablement tenim a dins. Qui sóc?


The humans we spend our lives between study, work, meals, amusements and sleeping.

If in our life we do not put a spoonful of mystery, magic, adventure, spirituality or reflection .., what remains? Well, a life of farm animal, neither more nor less.

The song poses a revision challenge. What am I doing? How am I walking through life? Do I do more than what animals do? Or am I like the unfortunate farm animal that has no choice but to fatten, unconscious of its final destiny?

Looking up to the Universe I feel that there is something immense and eternal, that not everything ends in this small space of the planet where I am, with the customs, systems, morals, created by ourselves, therefore limited, dragged through of the times and that often have nothing to do with the personality that we would like to have; the personality that we truly have inside. Who I am?


Los humanos pasamos la vida entre el estudio, el trabajo, las comidas, las diversiones y durmiendo.

Si en nuestra vida no ponemos una cucharada de misterio, magia, aventura, espiritualidad o reflexión .., qué nos queda? Pues, una vida de animal de granja, ni más ni menos.

La canción nos plantea un reto de revisión. ¿Qué estoy haciendo? Como estoy caminando por la vida? Hago algo más que lo que hacen los animales? O soy como el desafortunado animal de granja que no tiene más opción que la de engordar, inconsciente de su destino final?

Alzando los ojos hacia el Universo siento que hay algo de inmenso y eterno, que no todo se acaba en este espacio reducido del planeta donde estoy, con las costumbres, sistemas, morales, creados por nosotros mismos, por lo tanto limitados, arrastrados a través de los tiempos y que muchas veces no tienen nada que ver con la personalidad que desearíamos tener; la personalidad que verdaderamente tenemos dentro. ¿Quién soy?OM SHANTI MÍNIM 

One comment on “Qui sóc?//Who I am?//¿Quién soy?

  1. jllopartfolch
    Agost 30, 2018

    …con deia el savi: L’home es un animal de costums.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: