luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Ment poderosa//Powerfull mind//Mente poderosa.

El veritable poder de la ment és potser el poder de torçar culleres o passejar damunt la superfície de l’aigua?

SLOGAN 19/9/18: *Les ments dels que tenen a l’únic Pare al seu intel·lecte son poderoses sempre.*

No sé que hi ha de veritable al darrera d’aquelles demostracions, però evidentment sí que hi ha espectacle. Ara se’ns parla del veritable poder, i, aquest va d’incògnit però brilla amb intensitat al nostre interior quan arribem a poder-lo assolir. Això es fa possible quan Déu, Mare/Pare, torna a formar part de la nostra vida; no com un més de la família, sinó com el Membre més important; i això no vol dir que la resta de la família no tinguin importància,no, sinó que cadaqual te la seva pròpia. Però tal com una joia preuada la mantenim constantment amb nosaltres pel seu valor, el Pare que enforteix l’ànima i la fa poderosa és la Joia que penjarem al voltant del nostre coll.


Is the true power of the mind perhaps the power to twist spoons or walk on the surface of the water?

SLOGAN 09/19/18: * The minds of those who have the only Father in their intellect are always powerful.*

I do not know what is true behind those demonstrations, but obviously there is a show. Now we are told about true power, and this goes incognito but it shines with intensity inside us when we reach it. This becomes possible when God, Mother / Father, becomes part of our life again; not as one of the family, but as the most important Member; And this does not mean that the rest of the family does not matter, no, but, that eachone has its own. But just as a precious jewel we keep it with us constantly for its value, the Father who strengthens the soul and makes it powerful is the Jewel that we will hang around our neck.


¿El verdadero poder de la mente es tal vez el poder de retorcer cucharas o pasear sobre la superficie del agua?

SLOGAN 09/19/18: * Las mentes de los que tienen al único Padre en su intelecto son poderosas siempre.*

No sé que hay de verdadero detrás de aquellas demostraciones, pero evidentemente sí hay espectáculo. Ahora se nos habla del verdadero poder, y, éste va de incógnito pero brilla con intensidad en nuestro interior cuando llegamos a poder alcanzarlo. Esto se hace posible cuando Dios, Madre/Padre, vuelve a formar parte de nuestra vida; no como uno más de la familia, sino como el Miembro más importante; y esto no quiere decir que el resto de la familia no tengan importancia, no, sino que cada cual tiene la suya propia. Pero tal como una joya preciada la mantenemos constantemente con nosotros por su valor, el Padre que fortalece el alma y la hace poderosa es la Joya que colgaremos alrededor de nuestro cuello.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: