luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Instant màgic//Magical moment//Instante mágico.

instant màgic

Gaudiu dels moments en meditació que sentiu una sensació tan especial que no podeu descriure, que simplement us omple el cor de joia. Feliciteu-vos si això passa, perquè és que haureu connectat amb quelcom molt amorós. Digueu-Li com volgueu, però no L’ignoreu. Recordeu com heu aconseguit aquell estat i repetiu-ho, perquè poc a poc el Seu amor farà miracles en l’ànima. De segur que primer haureu connectat amb vosaltres mateixos (l’ànima) i això ha estat un trampolí per saltar molt més lluny. Torneu a reviure aquell estat, tantes vegades com pugueu durant el dia i res us farà  tremolar.


Enjoy the moments in meditation that you feel a sensation so special that you can not describe, that simply fills your heart with joy. Congratulate yourself if this happens, because you will have connected with something very loving. Call it what you want, but do not ignore it. Remember how you have achieved that state and repeat it, because little by little His love will work miracles in the soul. Surely you have first connected with yourself (the soul) and this has been a springboard to jump much further. Go back to relive that state, as many times as you can during the day and nothing will make you tremble.


Disfrutad de los momentos en meditación que sintáis una sensación tan especial que no podáis describir, que simplemente os llena el corazón de dicha. Felicitaros si esto ocurre, porque será que habréis conectado con algo muy amoroso. Llamadlo como queráis, pero no Le ignoréis. Recordad como habéis conseguido ese estado y repetitlo, porque poco a poco Su amor hará milagros en el alma. Seguro que primero habréis conectado con vosotros mismo (el alma) y esto ha sido un trampolín para saltar mucho más lejos. Volved a revivir aquel estado, tantas veces como podáis durante el día y nada os hará temblar.OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: