luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

“Jo””Meu”//”I” “Mine”//”Yo” “Mio”.

dandelion-seeds-blowing-away_1600

El “jo” i el “meu” ens submergeixen en el mar de brutícia de l’avarícia. L’esperit s’embruta.

BENEDICCIÓ 16/11/18 :  *Que us fongueu en l’Oceà de l’Amor, i que elimineu la brutícia de qualsevol consciència del “jo” i us convertiu en una ànima pura. Degut a estar fosos en l’amor, fàcilment es va més enllà de totes les situacions. Tots els molts tipus de “meu” us embruten, però quan només l’únic Pare és “meu”, la brutícia s’elimina i l’ànima es fa pura.*

Quan hi ha amor en Majúscules, hi ha amor generós. Si res és meu, tot és d’Ell. Si tot és d’Ell, del Pare.., també em pertany igualment, però ja no hi ha la consciència d’avarícia i tampoc d’ego; així, l’esperit de cadascú esdevé net, sense cap càrrega d’ego ni de propietat.


The “I” and the “mine” immerse us in the sea of dirtiness of greed. The spirit gets dirty.

BLESSING 16/11/18: *May you merge yourself in the Ocean of Love and remove the dirt of any consciousness of “I” and become a pure soul. Because of being merged in love, they easily go beyond all situations. All the many types of “mine” make you dirty, but when just the one Father is “mine”, the dirt is removed and the soul becomes pure.*

When there is love in capital letters, there is generous love. If nothing is mine, everything belongs to Him. If everything is of Him, of the Father.., it also belongs to me equally, but there is no longer the consciousness of greed or ego; thus, the spirit of each one becomes clean, without any charge of ego or property.


El “yo” y el “mío” nos sumergen en el mar de suciedad de la avaricia. El espíritu se ensucia.

BENDICIÓN 16/11/18:  *Que os fundáis en el Océano del Amor y que eliminéis la suciedad de cualquier conciencia del “yo” y os convirtáis en un alma pura. Debido a estar fundidos en el amor, fácilmente van más allá de todas las situaciones. Todos los muchos tipos del “mío” os ensucian, pero cuando solo el único Padre es “mío”, la suciedad se elimina y el alma se hace pura.*

Cuando hay amor en Mayúsculas, hay amor generoso. Si nada es mío, todo es de Él. Si todo es de Él, del Padre.., también me pertenece igualmente, pero ya no existe la conciencia de avaricia y tampoco de ego; así, el espíritu de cada uno se vuelve limpio, sin ninguna carga de ego ni de propiedad.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: