luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Toc a l’autoestima//Touch to the self-esteem//Toque a la autoestima.

6d7aa30f11745f125ea6abe93dc32f63L’auto-estima no ha de resultar ser un estendard que es llanci contra els demés.

SLOGAN 25/11/18:  *Els que no tenen arrogància de la seva auto-estima son sempre humils.*

Estimar-se a sí mateix és auto-estima, i això significa que hi ha amor, que som capaços d’experimentar aquest sentiment; aleshores, si ens estimem nosaltres també podem estimar als altres. No és pas una qüestió de sentir un orgull que faci mal als demés, sinó que ha de ser un orgull interior d’haver assolit un amor inclusiu en el que hi caben tots, inclosos nosaltres mateixos.


Self-esteem should not turn out to be a banner that is launched against others.

SLOGAN 11/25/18: * Those who do not have arrogance of their self-esteem are always humble. *

Loving oneself is self-esteem, and that means that there is love, that we are able to experience this feeling; Then, if we love ourselves, we can also love others. It is not a question of feeling such pride that it hurts others, but it must be a healthy inner pride,of having reached an inclusive love in which everyone fits, including ourselves.


La autoestima no debe resultar ser un estandarte que se lance contra los demás.

SLOGAN 25/11/18: * Los que no tienen arrogancia de su auto-estima son siempre humildes. *

Amarse a sí mismo es auto-estima, y eso significa que hay amor, que somos capaces de experimentar este sentimiento; entonces, si nos amamos nosotros también podemos amar a los demás. No es una cuestión de sentir tal orgullo que haga daño a los demás, sino que debe ser un orgullo interior sano, de haber alcanzado un amor inclusivo en el que quepan todos, incluidos nosotros mismos.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: