luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

YUGAS, EDATS DEL MÓN.

El món, la Terra, passa per dos estats ben definits, un és l’estat d’unicitat, l’altre és l’estat dual. En la unicitat no existeix el negatiu. En la dualitat hi ha el positiu i el negatiu.

català

  • Aquí en la gràfica he desplegat el cicle de la Terra i del món humà que van a l’uníson. Com a cicle que és hi mostro al principi (esquerra) del gràfic, una part de l’edat de ferro, i al final del gràfic (dreta) la par restant; així lineal és més fàcil observar que no pas en un cercle.

L’edat de ferro ara està en els seus moments finals; l’edat de la confluència no és una edat definida, sinó, més aviat una solapat vesica piscis sobre les edats de ferro i or, un sobreposat que dura uns cent anys aproximadament, és l’edat d’ascendir, el temps en que la ment humana empren el vol, s’alleugereix de la densa energia de l’edat de ferro, amplia els límits o més ben dit els traspassa, surt de la inòpia i es torna sàvia, i a més, es fa conscient del passat, del present i del futur com un cicle que es repeteix ; l’edat d’or i totes les tres altres edats o yugas del cicle tenen una durada de 1250 anys, fent un total de 5000 anys i llavors el món torna a girar i tot segueix des del mateix punt inicial.

Ara som a Kaliyuga (edat de ferro) als seus finals. Estem en la anomenada “nit fosca de l’ésser humà”. Aquest és el món obscur on hi regne la dualitat que tant fa patir. D’aquí ve que fins i tot, tots tinguem por de ser feliços perquè, per experiència pròpia sabem que després vindran les adversitats desagradables, i també aquella frase “no hi ha mal que cent anys duri” per apaivagar una mica el cop; encara que aquest “cop” que pateix la humanitat ja fa gairebé 1250 anys que dura, tanmateix, ja s’està acabant. Si més no.., hi ha la percepció general de que quelcom s’està movent a nivell de vibració en els humans. De fet és una elevació de la consciència. Va iniciar-se als voltants del 1936 coincidint amb les guerres, la partició de l’Índia, etc., i hem anat avançant dins d’aquest període de 100 anys anomenat en el món espiritual: Confluència,solapatla vesica piscis auspiciosa. Això demostra que el cicle de 5000 anys, que fineix amb l’edat de ferro, li manquen aproximadament uns divuit anys per fer el tomb cap a la unicitat de l’edat d’or, altrament dit Paradís, el dia del món.

qui-soc miniminiOne comment on “YUGAS, EDATS DEL MÓN.

  1. Retroenllaç: Dia i nit/Day and night/Día y noche | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: