luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Mirant cap dins//Looking at inner//Mirando hacia dentro.

Reflexió de la Setmana  23 de novembre de 2019unnamedMirant cap dins

Experimentant amb el silenci interior, retrobem les arrels del nostre ésser i descobrim les energies originals de la pau, l’amor i la felicitat. No es tracta d’un descobriment només a nivell intel·lectual, ja que, de fet, “sentim” aquestes energies com una realitat personal, el que ens confereix molt de poder.
En aquesta tranquil·la solitud ens allunyem de la extraversió, del brogit i la pressa de la vida quotidiana i reposem en un punt silenciós de la calma. En aquesta quietud sempre hi ha serenitat i alleujament per a la nostra càrrega de pensaments, paraules i actes inútils. Aquesta pau interior ens recarrega les piles i omple de carburant el nostre dipòsit espiritual. Només mitjançant la introspecció podem connectar-nos amb aquesta part original i eterna que tenim dins.
La veritable introspecció ens posiciona en la neutralitat. Ens allunyem dels conceptes inútils i de les conclusions errònies sobre nosaltres mateixos i els altres. Romandre en aquest estat neutral durant un temps ens ajuda a trobar respostes a algunes preguntes. Ens porta pau i desafecció de la burocràcia emocional, que defineix les nostres relacions amb nosaltres i amb el món que ens envolta. Allibera la ment i li proporciona la claredat necessària per eliminar les insignificances i l’aferrament habitual als detalls innecessaris que bloquegen la nostra percepció de tot allò que ens envolta.

Extracte de el llibre:
La recerca del benestar,
Utilitza els teus 8 poders,
Ed. Brahma Kumaris
Antony Strano

Weeck Reflection     november 23,  2019unnamedLooking at inner

Experimenting with inner silence, we find the roots of our being and discover the original energies of peace, love and happiness. It is not a discovery only on an intellectual level, since, in fact, we “feel” those energies as a personal reality, which gives us a lot of power.
In this quiet solitude we move away from the extroversion, the noise and the haste of everyday life and rest in a quiet point of calm. In this stillness there is always serenity and relief for our burden of useless thoughts, words and acts. This inner peace recharges our batteries and fuels our spiritual tank. Only through introspection can we connect with that original and eternal part that we have inside.
True introspection positions us in neutrality. We move away from useless concepts and erroneous conclusions about ourselves and others. Staying in this neutral state for a while helps us find answers to some questions. It brings us peace and detachment from the emotional bureaucracy, which defines our relationships with us and with the world around us. It frees the mind and gives you the clarity necessary to eliminate insignificance and habitual attachment to unnecessary details that block our perception of everything around us.

Excerpt from the book:
The pursuit of well-being,
Use your eight powers,
Ed. Brahma Kumaris
Antony Strano

Reflexión de la Semana  23 de noviembre 2019    

qui-soc miniminiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: