luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Profunda llibertat/Deep freedom/Profunda libertad

57605aee57b6c6e234eb92fb509de60d179.-  Alegrem-nos de com ha anat el dia; alegrem-nos perquè ha anat tal i com havia d’anar, no pas per què hagi anat tal i com nosaltres volíem que anés. D’aquesta manera, amb aquesta consciència, ens sentirem profundament lliures; ens haurem alliberat de les cadenes de controlar. Qui no vol ser lliure de veritat? Respirem aquesta llibertat cada minut i cada segon; passi el que passi al nostre voltant és perfecte, no podia pas ser d’una altra manera. Visca la profunda llibertat!

179.- Let us rejoice in how the day has gone; let us rejoice because it has gone as it should, not because it has gone as we wanted it to be. In this way, with this awareness, we will feel profoundly free; we will have freed ourselves from the chains of control. Who does not want to be truly free? Let us breathe this freedom every minute and every second; whatever happens around us is perfect, it could not be otherwise. Long live deep freedom!

179.- Alegrémonos de cómo ha ido el día; alegrémonos porque ha ido tal y como tenía que ir, no por que haya ido tal y como nosotros queríamos que fuese. De este modo, con esta conciencia, nos sentiremos profundamente libres; nos habremos liberado de las cadenas de controlar. ¿Quién no quiere ser libre de verdad? Respiremos esta libertad cada minuto y cada segundo; pase lo que pase a nuestro alrededor es perfecto, no podía ser de otra manera. ¡Viva la profunda libertad!

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: