luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Experimentant de matinada/Experiencing at dawn/Experimentando de madrugada

Experimentant de matinada

Avui, de matinada, m’adono de lo bé que estic amb aquest Company Diví. És impossible no sentir-se bé amb Quí genera tantes vibracions positives, que saps que no té esperit de crítica ni jutja, ni recrimina, que t’accepta tal com ets i que estima sense esperar-ne el retorn. És temps d’imitar a la Mare/Pare, som els Seus fills, oi?, doncs alguna cosa en nosaltres s’ha d’assemblar a Ell; és la única forma de canviar al món. Imitem-Lo i generem bones vibracions a través de pensaments positius cap els imitardemés, començant per nosaltres mateixos. Si ens adonem de com ens sentim per dins podrem canviar-ho si no ens plauen els sentiments que hi trobem; al capdavall aquests sentiments negatius els hem generat nosaltres mateixos, veritat?
Experiencing at dawn

Today, at dawn, I realize how good I am felling with this Divine Companion. It is impossible not to feel good with Who generates so many positive vibrations, that you know that he does not have a spirit of criticism, that he neither judges nor recriminates, that he accepts you as you are and that he loves without waiting returns. It is time to imitate the Mother/Father, we are His children, is not it ?, because something in us has to be like Him; it is the only way to change the world. Let’s imitate it and generate good vibrations through positive thoughts towards others, starting with ourselves. If we realize how we feel inside we can change it if we don’t like the feelings we find there; after all, these are negative feelings we have generated ourselves, right?
Experimentando de madrugada

Hoy, de madrugada, me doy cuentade lo bien que estoy con este Compañero Divino. Es imposible no sentirse bien con Quién genera tantas vibraciones positivas, que sabes que no tiene espíritu de crítica ni juzga, ni recrimina, que te acepta tal como eres y que ama sin esperar el retorno. Es tiempo de imitar a la Madre/Padre, somos los Sus hijos, ¿no es cierto?, pues algo en nosotros tiene que parecerse a Él; es la única forma de cambiar el mundo. Imitémoslo y generemos buenas vibraciones a través de pensamientos positivos hacia los demás, empezando por nosotros mismos. Si nos damos cuenta de cómo nos sentimos por dentro podremos cambiarlo si no nos gustan los sentimientos que encontramos ahí; después de todo estos sentimientos negativos los hemos generado nosotros mismos, ¿verdad?

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: