luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Il·limitat-limitat/Unlimited-limited/Ilimitado-limitado

doble mirada

Davant la visió d’un ésser reptant comparat amb un ésser volador, el volador té una visió il·limitada, doncs abasta una extensió molt més gran que el reptant. 

SLOGAN 10/6/20: *La visió i actitud il·limitades son la base de la “unitat”, per tant, no sigueu limitats.*

“La unitat” aporta pau, estabilitat i felicitat, aquesta és l’actitud sobirana que transforma el món, ara dividit per tantes opinions diferents. Aquesta “unitat” no es pot aconseguir a partir d’imposicions per la força de les armes o per la repressió, o pel poder de la justícia humana. La transformació del món esdevé quan el canvi comença en cadascú de nosaltres per la pròpia voluntat, pel propi esforç de voler transformar la visió influenciada per l’ego.

Limitat: nacionalitat, raça, credo, gènere, riquesa, pobresa, bandera, etc…
Il·limitat:  (nacionalitat)sóc del món, (raça)sóc una ànima i l’altre també, (gènere)com a ànima no tinc gènere, (rics)la riquesa dura un temps, (pobres)la pobresa dura un temps, (bandera)neixo en llocs diferents cada vegada que deixo un cos i en prenc un altre, etc…


In front of the vision of a crawling being compared to a flying being, the flyer has an unlimited vision, since it covers a much greater extension than the crawling.

SLOGAN 6/10/20: * Unlimited vision and attitude are the foundation of “unity”, so don’t be limited. *

“Unity” brings peace, stability and happiness, that is the sovereign attitude that transforms the world, now divided by so many different opinions. This “unity” cannot be achieved through impositions by force of arms or by repression, or by the power of human justice. The transformation of the world occurs when change begins in each of us by our own will, by our own effort to want to transform the vision influenced by the ego.

Limited: nationality, race, creed, gender, wealth, poverty, flag, etc…
Unlimited: (nationality) I am of the world, (race) I am a soul and the other too, (gender) as a soul I have no gender, (richs) wealth lasts a time, (poors) poverty lasts a time, (flag) I am born in different places every time I leave one body and take another, etc…


Ante la visión de un ser reptante comparado con un ser volador, el volador tiene una visión ilimitada, pues abarca una extensión mucho mayor que el reptante.

SLOGAN 10/6/20: * La visión y actitud ilimitadas son la base de la “unidad”, por lo tanto, no seáis limitados. *

“La unidad” aporta paz, estabilidad y felicidad, esa es la actitud soberana que transforma el mundo, ahora dividido por tantas opiniones diferentes. Esta “unidad” no se puede conseguir a partir de imposiciones por la fuerza de las armas o por la represión, o por el poder de la justicia humana. La transformación del mundo acontece cuando el cambio empieza en cada uno de nosotros por la propia voluntad, por el propio esfuerzo de querer transformar la visión influenciada por el ego.

Limitado: nacionalidad, raza, credo, género, riqueza, pobreza, bandera, etc…
Ilimitado: (nacionalidad) soy del mundo, (raza) soy un alma y el otro también, (género) como alma no tengo género, (ricos) la riqueza dura un tiempo, (pobres) la pobreza dura un tiempo , (bandera) nazco en lugares diferentes cada vez que dejo un cuerpo y tomo otro, etc…

qui-soc minimini 

3 comments on “Il·limitat-limitat/Unlimited-limited/Ilimitado-limitado

 1. Joan Carles Lara
  Juny 10, 2020

  Tenir una nacionalitat no penso que sigui una limitació, la limitació rau en no veure el brahman en tot, limitació és formar part d’una nacionalitat sense respectar les altres encara que siguin minoritàries o no les entenguis.
  Gandhi va lluitar per la seva nació sense violència i amb respecte, per posar només un exemple, i no penso que no fos una persona “il·limitada”…
  Hem de saber separar maya del Brahman, dins de maya tenim una nacionalitat o d’altres característiques que ens defineixen com a humans per les quals hem de lluitar perquè és el nostre paper en la roda del samsara, il·luminació és saber que això és una il·lusió, jugar al joc per poder viure en maya, tot i saber que res no existeix que no sigui el Brahman.

  Liked by 1 person

  • julianeus
   Juny 10, 2020

   Molt interessant la teva exposició! El Brahmand és el nostre lloc de residència com a ànimes que som.., i està clar.., no podem obviar que estem dins d’un cos, matèria en aquest espai temps en que experimentem la vida. La limitació és identificar-se amb allò que canvia, doncs quan allò que ens identificava ja no hi és.., què passa amb la nostra identitat? Per això tinc molt present que si neixo a Catalunya, mentre tingui aquest cos, seré catalana, però al meu interior sóc lliure perquè sé que sóc l’ànima que mai canvia tot i néixer en un altre cos i en un altre país, una altra raça, etc. Hem de començar a des-identificar-nos del cos que és només matèria i la oportunitat d’experimentar la vida. El cicle s’està acabant i hem de tornar al brahmand; per poder fer el trànsit més senzill i plaent hem de començar a implantar els nous sanskars de la consciència d’ànima, és a dir, obrir la ment i fer-nos il·limitats en la consciència. Tal com tu dius: hem de saber separar maia del brahmand i la millor manera de fer-ho és constantment analitzar les nostres reaccions davant les circumstàncies que ens envolten. M’he fet moltes vegades aquesta pregunta: Com? La resposta ha vingut ben clara: ser conscients en tot moment i nodrir-nos d’una energia superior mitjançant la meditació; crec que la meditació Raja Ioga m’ha ensenyat la drecera. M’encanta poder contrastar amb una persona tan espiritual!. Una abraçada de Llum. Om shanti.

   Liked by 1 person

   • Joan Carles Lara
    Juny 11, 2020

    Ets increïble Júlia! Els teus raonaments sempre són tan bons, és un plaer parlar amb tu! Tens tota la raó

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: