luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Dia plujós/Rainy day/Día lluvioso

56323f491c00006f00570ed9Dia plujós

De vegades l’amor Diví cau com pluja fina, d’altres cau com un xàfec abundós, però, a diferència de la meteorologia, aquesta mai fa mal ni se’n té mai prou. L’ànima humana ara és com un desert assedegat, delerós d’una gota d’aquesta aigua per esclatar en flors d’una llavor latent. No posem paraigües a aquesta pluja, deixem-nos calar fins els ossos; només cal voler-ho fer i molt aviat veurem néixer flors a cada instant.

Rainy day

Sometimes Divine love falls like a fine rain, other times it falls like an abundant shower, but, unlike meteorology, it never damages or has too much it. The human soul is now like a thirsty desert, eager for a drop of this water to burst into flowers from a dormant seed. Let’s not put umbrellas in this rain, let permeate to the bone; it is enough to want to do it and very soon we will see flowers grow at every instant.

Día lluvioso

A veces el amor Divino cae como lluvia fina, otras cae como un chaparrón abundante, pero, a diferencia de la meteorología, esta nunca daña ni se tiene demasiada. El alma humana ahora es como un desierto sediento, ansioso de una gota de esta agua para estallar en flores de una semilla latente. No pongamos paraguas a esta lluvia, dejémonos calar hasta los huesos; basta quererlo hacer y muy pronto veremos nacer flores a cada instante.

finalflors llarc blanc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: