luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

CAPBUSSAR-SE A LA NATURA/DIVE INTO NATURE/ZAMBULLIRSE EN LA NATURALEZA

Camí de Llívia per Ur

Un bany de natura en un moment delicat, en un moment de sentir-se saturat.., segur que om sent que es treu del damunt totes les càrregues que l’han fet sortir a fer un vol.

Un torna renovat si ha connectat amb les flors, els paisatges, el vent que fa moure les fulles, els insectes uns més bonics que altres..,  a mida que s’allunya del lloc on hi han hagut els problemes. Però, si els problemes ens els enduem amb nosaltres.., no haurem fet res de bo, com a mínim haurem fet moure les cames i prou.

Quan m’adono de tan fàcil com ho tenim de fer punt i apart en una situació que ens aclapara.., m’adono que tot és una qüestió mental, un no saber acabar allò que estem engrandint i que al final de la caminada, veus que no n’hi havia per tant.

Al final tot el secret per ser resilient en la vida és ser conscient en tot moment, sobre tot del que ens passa per dins. Investigar!


DIVE INTO NATURE

dreta camí a Ll. rosellesA nature bath in a delicate moment, in a moment of feeling saturated.., surely one feels that one takes off all the burdens that have made him go out for a walk.

You come back renewed if you have connected with the flowers, the landscapes, the wind that moves the leaves, the insects some more beautiful than others.., as you move away from the place where there you have been problems. But, if we carry the problems with us.., we will not have done anything good, but at least, we will have made our legs move.

When I realize how easy we have to make a point apart in a situation that overwhelms us.., I realize that everything is a mental matter, not knowing how to finish what we are enlarging and that at the end of the walk, you see that it wasn’t that bad.

In the end, the whole secret to being resilient in life is to be aware at all times, especially of what happens to us inside. Research!


ZAMBULLIRSE EN LA NATURALEZA

Un baño de naturaleza en un momento delicado, en un momento de sentirse El Raür a Ur camí a Líviasaturado.., seguro que uno siente que se quita de encima todas las cargas que lo han hecho salir a dar una vuelta.

Uno vuelve renovado si ha conectado con las flores, los paisajes, el viento que mueve las hojas, los insectos unos más bonitos que otros.., a medida que se aleja del lugar donde han habido los problemas. Pero, si los problemas nos los llevamos con nosotros.., no habremos hecho nada bueno, al menos habremos hecho mover las piernas.

Cuando me doy cuenta de tan fácil como lo tenemos hacer punto y aparte en una situación que nos abruma.., me doy cuenta que todo es una cuestión mental, un no saber terminar lo que estamos agrandando y que al final de la caminata, ves que no era para tanto.

Al final todo el secreto para ser resiliente en la vida es ser consciente en todo momento, sobre todo de lo que nos pasa por dentro. ¡Investigar!

finalflors llarc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: