luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Abstraure’s de la confusió/Abstract itselves from confusion/Abstraerse de la confusión

Abstraure’s de la confusió

Dibujocaos

En un estat de confusió, entrem en estres mental que es transfereix a la matèria, el cos. Pot provenir d’alguna situació exterior, però també d’una barreja de pensaments contradictoris.

SLOGAN 25/6/20: *En comptes de tenir por del caos de Maya, continueu celebrant el plaer del mela diví (la trobada amb Déu). 

Només podem assolir una aturada del seguir donant voltes i voltes a pensaments negatius que només ens duen al caos mental i a la pèrdua de capacitat resolutòria, quan fem l’esforç d’adonar-nos del carrusel en que ens hem ficat. Això s’assoleix molt fàcilment quan enfoquem la nostra atenció en trobar-nos mentalment amb Déu, perquè aconseguim dues coses alhora: aturar el carrusel rotatori d’aquells pensaments drenants i ens omplim de l’energia Divina per poder-ho mantenir constant.

Abstract itselves from confusion

In a state of confusion, we enter mental stress that is transferred to matter, the body. It may come from some external situation, but also from a mixture of contradictory thoughts.

SLOGAN 6/25/20: * Instead of being afraid of Maya’s chaos, continue respuesta-inconsciente-miedo-01celebrating the pleasure of the divine mela (the encounter with God).

We can only come to a stop from going round and round to negative thoughts that only lead to mental chaos and to loss of resolution capacity, when we make an effort to realize the carousel we’ve gotten ourselves into. This is very easily accomplished when we focus our attention on mentally meeting with God, because we accomplish two things at once: stopping the rotating carousel of those draining thoughts and filling ourselves with Divine energy so that we can keep it constant.

Abstraerse de la confusión

En un estado de confusión, entramos en estres mental que se transfiere a la materia, el cuerpo. Puede provenir de alguna situación exterior, pero también de una mezcla de pensamientos contradictorios.

SLOGAN 25/6/20: * En lugar de tener miedo del caos de Maya, continuad celebrando el placer del mela divino (el encuentro con Dios).

Sólo podemos alcanzar una parada del seguir dando vueltas y vueltas a pensamientos negativos que sólo nos llevan al caos mental y a la pérdida de capacidad resolutoria, cuando hacemos el esfuerzo de darnos cuenta del carrusel en que nos hemos metido. Esto se logra muy fácilmente cuando enfocamos nuestra atención en encontrarnos mentalmente con Dios, porque conseguimos dos cosas a la vez: detener el carrusel rotatorio de aquellos pensamientos drenantes y nos llenamos de la energía Divina para poderlo mantener constante.

 

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: