luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

//Antologia-Éssers de llum//

star-pattern-fractal

  • Éssers atemporals

Quan ens integrem totalment en l’estat de meditació podem tenir l’experiència de la relativitat del temps; ja que, en aquest estat concentrat es pot tenir la sensació d’haver passat molt de temps, quan, en realitat, només ha transcorregut un minut al rellotge.

En aquest estat de total concentració entrem en la nostra naturalesa real, en el què som en realitat: l’ànima, l’ésser de llum pel qual el temps no existeix degut a estar instal·lat en el no-temps, l’eternitat: la existència atemporal, o sigui, instal·lat en la immortalitat, doncs només el cos, la matèria, té data de caducitat, pel qual el temps actua.

  • Fills de Déu?baixa-1

Si Tu, l’Ànima Suprema, ets eterna, i, nosaltres, les ànimes que encarnen, som eternes, per què dius que som els teus fills, la Teva amorosa creació, si sempre hem existit i mai creats? S’ha dit que Ets el Creador, la Llavor.

Nosaltres, els éssers de llum, al néixer en cossos oblidem el què som a força de naixements reiterats. Tu no tens cos propi; mai naixes, i per això tot el coneixement es manté intacte en Tu; com la llavor té tota la informació de l’arbre que serà, Tu tens la informació clara del que Ets i del que som, éssers de llum. Per això crees en nosaltres la consciència del que som, després d’haver-ho oblidat tot. Així és com hi ha la nova creació de la consciència de la nova humanitat. Com a creació Teva som d’aquesta manera els Teus fills.

Com si haguéssim patit amnèsia, al descobrir-nos què i quí som, i al seguir inculcant-ho en nosaltres, és com si tornéssim a néixer. Dónes naixement a la nova consciència humana. Ens alliberes del desconeixement i tornem a trobar la nostra original essència de ser éssers de pau: La nova humanitat.

  • Divinitat humana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

160.-  M’agrada pensar que com a ànima sóc un fill de Déu, perquè així recupero una mica la divinitat que em pertoca i m’allunyo de la mediocritat. Si sóc fill de Déu, sóc diví. Em tranquil·litza pensar que tots i no només un som fills del Pare com la religió catòlica em va inculcar, perquè això em deixava orfe i despullat de divinitat. Ara, amb l’estudi del Raja Ioga, he tornat a recuperar la Mare i el Pare i s’ha obert la consciència de formar part de la gran família d’éssers de llum que conforma tota la humanitat. Si ens tornem a mirar als ulls els uns als altres amb la sinceritat divina de ser germans de llum, ànimes, tots, absolutament, perdrem els recels i un altre món serà possible.

  • Omplir d’esperançaeffects-e1573801450297

Tinguem consciència plena que ara el món s’ha d’omplir d’esperança

PUNTS 15/11/19: *Qualsevol que estigui intranquil aquí, no pot ser un instrument per a propagar la llum.*

Som éssers de llum que habiten el cos que se’ns ha donat. Així com Déu és llum, nosaltres som llum. Aquesta llum-energia espiritual que som, ara s’ha d’escampar per mitjà de vibracions dels pensaments, de les paraules, de les accions. Es veuran coses que ens trauran de la nostra llum, per això és vitalment important no desconnectar-nos de la Font de la que ens nodrim, de Déu. Només un pensament cap a Ell.., i tota la foscor s’esvaeix de mi i del món.

Podeu fer-vos una idea del que representa si aquesta llum arriba al número crític necessari pel canvi?

  • NOMÉS LLUM?

Es diu que no estem fets de matèria, que som llum; però aquesta afirmació és molt difusa, massa general per entendre-la. S’ha d’aprofundir una mica més per extraure’n el profit.

La benedicció d’avui és:  “Que sigueu personificacions de llum”controldelflujodepensamientos21

Les lluernes ho són i només són insectes…, què no podríem ser nosaltres si ens ho proposem?

Per aconseguir-ho, avui se’ns aconsella:  ” Heu de practicar el veure constantment al front de cadascú, una estrella resplendent. Veigueu el cos però no us fixeu en ell.”

Potser algú ho podrà percebre físicament (Déu dóna visions a quí li cal), però només el fet de pensar que aquell que tenim al davant és senzillament un ésser de llum dins d’aquell cos, i, que en el fons és com nosaltres: éssers de pau.., ja és reconèixer la llum que som, i, això, obra el miracle d’estimar.

  • Éssers de llum

Quina necessitat hi ha de ser conscient de ser una ànima? Perquè s’insisteix tant ara que separem la percepció de ser ànima de la de ser cos?

PUNTS 5/7/18: *Només una vegada, en aquest últim naixement, us feu conscients de l’ànima.* Us heu de fer conscients de l’ànima perquè ara us heu de desprendre del vostre cos i venir a Mi.

Des que comença el nou cicle de la Terra: el dia 1, del mes 1, de l’any 1, dels 5000 anys que dura, cada ésser de llum (ànima) que baixa des de la llar (nirvana) i s’introdueix en un cos, ja no torna al nirvana i segueix renaixent en la Terra en diferents cossos durant aquests 5000 anys, diferent uns d’altres.Canalizar-conexión-con-los-seres-de-luz-800x400

Els primers éssers de llum que experimenten la vida en la Terra a l’inici del nou cicle, se’ls anomena deïtats degut que vénen amb la puresa intacta en un món ja renovat també intacte. Ara aquell mateix món intacte, ja no ho és, s’ha degradat com podem veure, ha envellit, i nosaltres també; tot i que naixem en un cos de nadó, aquest cos ja no té la mateixa vitalitat i salut que tenien els cossos dels nadons de fa 5000 anys. És per això que la Mare/Pare de nosaltres, els éssers de llum, insisteix tant i no se’n cansa de repetir-ho constantment, que hem de despertar a la consciència de que som l’ànima i no el cos ja que ara és l’últim naixement de cadascú aquí a la Terra, perquè estem a les portes d’un gran canvi i tots els éssers de llum, al deixar el cos, hem de tornar a la nostra llar per primer cop des de fa 5000 anys, tal com es repeteix eternament. Ja no tornem a renéixer aquí: quan s’han de fer reformes generals en una casa, els habitants se’n han d’anar a un altre lloc.

bouquet-10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: