luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Gràcies per ser-hi!/Thanks for being there!/¡Gracias por estar ahí!

Gràcies per ser-hi!
Una bona amistat és aquella que et fa oblidar els mals moments; una gran amistat et fa veure que tot i així, en els mals moments, hi trobes energia per avançar i créixer. Per això reconec en Déu la millor i més eficaç Amistat. La millor i més amorosa Companyia que es pugui desitjar; tot i agraint profundament totes les altres amistats que m’he trobat en la vida.

Thanks for being there!
A good friendship is one that makes you forget the bad moments; a great friendship makes you see that even so, in bad times, you find energy to move forward and grow. That is why I recognize in God the best and most effective Friendship. The best and most loving Company one could wish for; although, thanking deeply all the other friendships that I have found in life.

¡Gracias por estar ahí!
Una buena amistad es aquella que te hace olvidar los malos momentos; una gran amistad te hace ver que aún así, en los malos momentos, encuentras energía para avanzar y crecer. Por eso reconozco en Dios la mejor y más eficaz Amistad. La mejor y más amorosa Compañía que se pueda desear; aunque agradeciendo profundamente todas las demás amistades que me he encontrado en la vida.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: