luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Generant harmonia/Generating harmony/Generando armonía

Si hi ha una cosa que s’agraeix profundament quan hi han situacions complicades, és que tothom implicat no esdevinguin un problema afegit, que siguin portadors de Dibujo-012solucions verdaderes, que els egos particulars es deixin apartats i que om tingui un pensament de levitat. Així s’aconsegueix que l’ambient es clarifiqui i la situació es transformi simplement en un joc que uneix tothom i que es respiri una gran harmonia.

If there is something that is deeply appreciated when there are complicated situations, it is that everyone involved do not become an added problem, that they are carriers of true solutions, that particular egos are left aside and that everyone has a thought of lightness. In this way, the ambiance is clarified and the situation is simply transformed into a game that unites everyone and that a great harmony is breathed.

Si hay algo que se agradece profundamente cuando hay situaciones complicadas, es que todos los involucrados no se conviertan en un problema añadido, que sean portadores de verdaderas soluciones, que se dejen de lado egos particulares y que todos tengan un pensamiento de ligereza. De esta manera, se aclara el ambiente y la situación simplemente se transforma en un juego que une a todos y que se respire una gran armonía. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: