luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Poder del silenci/Silence’s power/Poder del silencio

La ciència i el silenci estan relacionats. Del silenci poden sorgir les experiències científiques. Del silenci prové la consciència espiritual; així que.., ciència i espiritualitat tenen un nexe en comú: la quietud mental, el silenci. Aquest silenci no és pas absència de sons.

SLOGAN 20/8/20:  *Amb el poder del silenci, transformeu el negatiu en positiu.*

Ens hem acostumat a que ressalti tot el negatiu de nosaltres mateixos i ho projectem en els demés; d’aquí que les actituds dels altres es transformin en un mirall on ens hi veiem reflectits; això és el que ens molesta i ens tornem crítics i jutges dels demés. La negativitat actua com un eclipsi que no ens deixa veure la realitat. La energia positiva és capaç de transformar la nostra apreciació negativa i eliminar l’eclipsi mental. Ens cal poder mental per canviar el paradigma, i, aquest l’obtenim en l’exercici meditatiu, alentint els pensaments el màxim possible, segons cadascú. En la meditació lentament es van recuperant les regnes de la correcta visió.

Silence’s power

Science and silence are related. Scientific experiences can emerge from silence. From silence comes spiritual awareness; so.., science and spirituality have a common link: mental stillness, silence. This silence is not the absence of sounds.

SLOGAN 8/20/20: * With the power of silence, transform the negative into positive.*

We have become accustomed to highlighting everything negative about ourselves and projecting it onto others; hence the attitudes of others become a mirror where we see ourselves reflected; that’s what bothers us and we become critical and judges of others. Negativity acts like an eclipse that prevents us from seeing reality. Positive energy is capable of transforming our negative appreciation and eliminating the mental eclipse. We need mental power to change the paradigm, and we obtain this in meditative exercise, slowing down the thoughts as much as possible, according to each one. In meditation, slowly, the reins of correct vision are regained.

Poder del silencio

main-qimg-cd8b921f651af1810d9ea47d86e5d036

La ciencia y el silencio están relacionados. Del silencio pueden surgir las experiencias científicas. Del silencio proviene la conciencia espiritual; así que.., ciencia y espiritualidad tienen un nexo en común: la quietud mental, el silencio. Este silencio no es ausencia de sonidos.

SLOGAN 20/8/20: * Con el poder del silencio, transformar lo negativo en positivo.*

Nos hemos acostumbrado a que resalte todo lo negativo de nosotros mismos y lo proyectamos en los demás; de ahí que las actitudes de los otros se transformen en un espejo donde nos vemos reflejados; eso es lo que nos molesta y nos volvemos críticos y jueces de los demás. La negatividad actúa como un eclipse que no nos deja ver la realidad. La energía positiva es capaz de transformar nuestra apreciación negativa y eliminar el eclipse mental. Necesitamos poder mental para cambiar el paradigma, y, este lo obtenemos en el ejercicio meditativo, ralentizando los pensamientos lo máximo posible, según cada uno. En la meditación lentamente se van recuperando las riendas de la correcta visión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: