luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Una experiència serena/A serene experience/Una experiencia serena

 

Una experiència serena

A la matinada, estant en meditació, senzillament en un estat serè, pots entendre que t’acabes de connectar amb la Font de la Pau (Déu) quan un somriure subtil apareix als teus llavis sense haver-lo forçat. Doncs l’ànima reconeix a la Mare/Pare en un segon tot i no conèixer-Lo conscientment. Només cal estar en una levitat serena i amb una ment oberta. És a dir, estar tranquil i a l’espera sense esperar res.

 

 

 

A serene experience

 

In the early morning, being in meditation, simply in a serene state, you can understand that you have just connected with the Source of Peace (God) when a subtle smile appears on your lips without having forced it. Since, the soul recognizes the Mother/Father in a second even if it does not consciously know Him.You just have to be in a serene lightness and with an open mind. That is, to be calm and waiting without expecting anything.

 

 

 

Una experiencia serena

 

 

En la madrugada, estando en meditación, sencillamente en un estado sereno, puedes entender que te acabas de conectar con la Fuente de la Paz (Dios) cuando una sonrisa sutil aparece a tus labios sin haberlo forzado. Pues el alma reconoce a la Madre/Padre en un segundo aún i no conocerle conscientemente. Sólo hay que estar en una levedad serena y con una mente abierta. Es decir, estar tranquilo y a la espera sin esperar nada.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: