luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Per a veure-hi clar/To see clearly/Para ver claro

188.-  Entrar en un estat meditatiu en mig d’un trasbals, suavitza els pensaments, suavitza les paraules i suavitza les accions. 4253888168Aleshores el resultat de les accions són en la mateixa sintonia; no es viu com callar el que bull per dins, que pot esclatar en un altre moment, sinó que, es viu amb molta sinceritat; s’ha apagat el foc de l’olla a pressió i es generen solucions vingudes d’un anàlisi serè.

188.- Entering a meditative state in the midst of a shock, softens thoughts, softens words and softens actions. Then the results of the actions are in the same line; You don’t live like shutting up what is boiling inside, which can explode at another time, but rather, you live with great sincerity; The fire in the pressure cooker has gone out and solutions are generated from a serene analysis.

188.- Entrar en un estado meditativo en medio de una conmoción, suaviza los pensamientos, suaviza las palabras y suaviza las acciones. Entonces el resultado de las acciones son en la misma sintonía; no se vive como callar lo que hierve por dentro, que puede estallar en otro momento, sino que, se vive con mucha sinceridad; se ha apagado el fuego de la olla a presión y se generan soluciones venidas de un análisis sereno.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: