luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’únic Suport/The only Support/El único Soporte

✨ Acostumem-nos a recolzar-nos en l’únic Suport constant i estable que mai pot trontollar, perquè quan tots els altres suports fallin al nostre voltant, no caiguem i ens precipitem al buit de la desesperació. Així d’aquesta manera, recolzats en el Suport Diví, el d7033cd0f80caea2407fb6cf61a6d791 (1)nostre estat serà ferm, i, quins estiguin a prop nostre, en aquells moments difícils per a tothom, també els servirem de suport.
Let us get used to leaning on the only constant and stable Support that can never totter, because when all other supports fail around us, let’s not fall us and precipitate into the void of despair. In this way, sustain by Divine Support, our state will be firm, and those who are close to us, in those difficult moments for everyone, we will also serve as support.
✨ Acostumbrémonos a apoyarnos en el único Soporte constante y estable que nunca puede tambalearse, porque cuando todos los demás soportes fallen a nuestro alrededor, no caigamos y nos precipitemos al vacío de la desesperación. Así de esta manera, apoyados en el Soporte Divino, nuestro estado será firme, y, quienes estén cerca de nosotros, en aquellos momentos difíciles para todos, también les serviremos de soporte.

One comment on “L’únic Suport/The only Support/El único Soporte

  1. Credit Repair Houston
    gener 1, 2022

    Excellent article. I definitely love this site. Stick with
    it!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: