luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Despertar/Wake/Despertar

Despertar
✨En dolça solitud de matinada, obriu el cor, pacifiqueu la ment i deixeu-vos amarar per les vibracions pures de l’Univers, per l’amor de l’Ésser més pur ara que s’ha fet present i vibrant. Només en aquests temps del final del cicle del món Ell ens cuida de forma real; això no passa en cap altre moment del temps del món; gaudim doncs d’aquests moments irrepetibles en aquest cicle; això no tornarà a passar fins d’aquí 5000 anys, que és el temps que triga el cicle del món en tornar a donar la volta. Déu està despertant l’ànima de quí vulgui ser despertat i la empodera quan s’adona ella mateixa de que és fill d’aquest Mare/Pare que ens vol fer llevar, perquè el sol de la humanitat ja apunta a l’horitzó. Et vols despertar?
Wake
✨In sweet solitude at dawn, open your heart, pacify your mind and let yourself be soaked by the pure vibrations of the Universe, by the love of the purest Being now that it has become present and vibrant. Only in these times of the end of the world cycle does He take care of us in a real way; this does not happen at any other moment in time in the world; so let’s enjoy those unrepeatable moments in this cycle; this will not happen again for 5000 years, which is the time it takes for the world’s cycle to turn around again. God is awakening the soul of whoever wants to be awakened and empowers her when she realizes she herself that she is the son of this Mother/Father who wants to make us rise up, because the sun of humanity is already pointing on the horizon. Do you wanna wake up?
Despertar
✨En dulce soledad de madrugada, abrid el corazón, pacificad la mente y dejaos empapar por las vibraciones puras del Universo, por el amor del Ser más puro ahora que se ha hecho presente y vibrante. Sólo en estos tiempos del final del ciclo del mundo Él nos cuida de forma real; esto no ocurre en ningún otro momento del tiempo del mundo; disfrutemos pues de esos momentos irrepetibles en este ciclo; esto no volverá a pasar hasta dentro 5000 años, que es el tiempo que tarda el ciclo del mundo en volver a dar la vuelta. Dios está despertando el alma de quién quiera ser despertado y la empodera cuando se da cuenta ella misma de que es hijo de este Madre/Padre que nos quiere hacer levantar, porque el sol de la humanidad ya apunta en el horizonte. ¿Te quieres despertar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: