luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Autopista al benestar/Highway to wellness/Autopista al bienestar

Autopista al benestar
🌹Estimar-nos a nosaltres mateixos però ser amorosos amb els demés. De fet, en el fons ens estimem però ho hem dut a la part fosca; el senyal d’això és l’ego. L’ego, la part fosca ens porta a jutjar als demés i a censurar-los; no ens deixa veure el bo que hi ha en el fons de cadascú perquè ens hem tornat arrogants. Aquestes vibracions negatives no ens deixen estar bé. Per tant, hem de ser conscients, cada vegada que posem a la picota als demés, que en realitat ens hi situem nosaltres mateixos, i, en aquell instant fer un gir, retornant al jo pur que no jutja i que accepta com siguin els altres, perquè s’adona que és el seu paper a interpretar. És aleshores quan el passi a l’autopista al benestar s’obre al nostre horitzó.
Highway to wellness
🌹Loving ourselves but being loving with others. In fact, deep down we love each other but we have taken it to the dark side; the sign of this is the ego. The ego, the dark part, leads us to judge others and to censor them; it does not let us see it good that there are at the bottom of each one because we have become arrogant. These negative vibes don’t let us feel good. Therefore, we must be aware, every time we put others in the pillory, that we actually place us ourselves there, and, at that moment, take a turn, returning to the pure self that does not judge and accepts how they others are, because he realizes that it is his role to play. It is then when the pase to the highway to well-being opens on our horizon.
Autopista al bienestar
🌹Amarnos a nosotros mismos pero ser amorosos con los demás. De hecho, en el fondo nos queremos pero lo hemos llevado a la parte oscura; la señal de esto es el ego. El ego, la parte oscura nos lleva a juzgar a los demás y a censurarlos; no nos deja ver lo bueno que hay en el fondo de cada uno porque nos hemos vuelto arrogantes. Estas vibraciones negativas no nos dejan estar bien. Por lo tanto, debemos ser conscientes, cada vez que ponemos en la picota a los demás, que en realidad nos situamos nosotros mismos ahí, y, en ese instante dar un giro, retornando al yo puro que no juzga y que acepta como sean los demás , porque se da cuenta que es su papel a interpretar. Es entonces cuando el pase a la autopista al bienestar se abre en nuestro horizonte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: