luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

La quietud de l’ara/The stillness of now/La quietud del ahora

Reflexió de la Setmana  5 de setembre de  2020   La quietud de l’ara

La meditació, en l’àmbit de la intel·ligència emocional, ens ajuda a reconèixer que les emocions no són “jo”, sinó energies que s’han posat en marxa, disparades més que res per reaccions inconscients davant estímuls externs.

La meditació ens dóna un espai de silenci que ens permet reconèixer aquesta diferència i abandonar la creença inconscient de que “jo sóc les meves emocions, de manera que no hi ha res a fer”. Quan et mantens present en l’ara, amb plena atenció als teus sentiments i reaccions, assumint-los com a propis (i no com l’error dels altres), llavors ja no et determinen tant. Abans d’actuar, nomena els sentiments, escriu-los, dibuixa’ls, corre, camina, parla’t. No actuïs d’acord als teus sentiments fins que hagis pogut entendre’ls.

Estar en calma i aprendre a descansar al centre del nostre ésser, és la pràctica per un viure veritable, lliure de preocupacions, distraccions i pors. També revifa el sentit de la nostra eternitat, de la nostra immortalitat, i la distinció de la matèria, del cos. Això ens brinda una enorme sensació de seguretat.

Només en l’ara podem connectar-nos amb el veritable ser, estar presents. En la quietud de l’ara reconeixem a l’ésser, la nostra veritat, el nostre propòsit, el nostre significat i el nostre camí. En aquesta serenitat, podem sentir com la veu del diví ens xiuxiueja els seus consells, veiem el màgic més enllà del mundà; la nostra intuïció està completament viva i clara. En aquest assossec, hi ets tu i Déu, aleshores ets tu qui crea el teu món.

Només en l’ara, sense pensaments de més, és possible l’ofici diví.

Extracte de el llibre:
Les quatre cares de la dona,
Restaurant el teu autèntic poder,
Recobrant la teva bellesa eterna,
Ed. Vergara
Caroline Ward

Week Reflection     September  5,     2020  The stillness of now

Meditation, in the field of Emotional Intelligence, helps us to recognize that emotions are not “me”, but energies that have been set in motion, triggered more than anything by unconscious reactions to external stimuli.

Meditation gives us a space of silence that allows us to recognize that difference and to abandon the unconscious belief that “I am my emotions, so there is nothing to do.” When you stay present in the now, with full attention to your feelings and reactions, assuming them as your own (and not as the error of others), then they no longer determine you so much. Before acting, name the feelings, write them down, draw them, run, walk, talk to yourself. Don’t act on your feelings until you’ve been able to understand them.

Being calm and learning to rest in the center of our being, is the practice for a true life, free of worries, distractions and fear. It also rekindles the sense of our eternity, of our immortality, and the distinction of matter, of the body. This gives us a huge sense of security.

Only in the now can we connect with the true self, be present. In the stillness of now we recognize being, our truth, our purpose, our meaning, and our path. In that serenity, we can hear how the voice of the divine whispers its advice to us, we see the magical beyond the mundane; our intuition is completely alive and clear. In that calm, you and God are there, then it is you who creates your world.

Only in the now, without extra thoughts, is the divine office possible.

Excerpt from the book:
The four faces of women,
Restoring your true power,
Recovering your eternal beauty,
Ed. Vergara
Caroline ward

Reflexión de la Semana  5 de septiembre 2020    

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, bajos- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667 / 93 6764819 Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

One comment on “La quietud de l’ara/The stillness of now/La quietud del ahora

 1. 400nm
  febrer 4, 2022

  My brother suggested I might like this blog. He used to be entirely
  right. This publish actually made my day. You can not
  believe just how much time I had spent for this information! Thank you!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: