luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Una història d’amor/A love history/Una historia de amor

Vull compartir una historia d’amor que també forma part de la meva experiència. Cadascú de nosaltres en algun moment la pot experimentar i segur que serà diferent per cada un, però no menys autèntica. Espero que ho gaudiu tal com jo l’he gaudit, i molt més.

I want to share a love story that is also part of my experience. Each of us can experience it at some point and it will surely be different for each one, but no less authentic. I hope you enjoy it as I have enjoyed it, and much more.

Quiero compartir una historia de amor que también forma parte de mi experiencia. Cada uno de nosotros en algún momento la puede experimentar y seguro que será diferente para cada uno, pero no menos auténtica. Espero que lo disfrutéis como yo lo he disfrutado, y mucho más.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: