luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Un polset d’humor/A pinch of humor/Un pizca de humor

Un polset d’humor
El sentit de l’humor és una qualitat de la persona tant si l’executa com si el reb, que si és net, sense connotacions de burla o pejoratiu, fan obrir la ment i el cor, i, totes les cèl·lules de la matèria del cos i d’allò subtil de que està feta l’ànima, s’omplen de generositat.
La meva aportació al plat d’avui és l’ingredient substanciós de la telecomunicació.
Sabeu quins son els millors experts en telecomunicació del planeta sencer i que no han estudiat res de la matèria que s’hi donen en les universitats del món? Els que s’han avesat a la meditació; doncs poden establir comunicacions entre la micro i la macro distància en només un segon. La meditació Raja Ioga és la única matèria que s’ha d’estudiar i practicar per fer-se un expert telecomunicador entre el més proper i profund de mi mateix, l’ànima, i el més allunyat i més enllà de l’univers de la matèria, l’Ànima Suprema, Déu.
A pinch of humor
The sense of humor is a quality of the person, whether it this is executed or received, that if it is clean, without derision or pejorative connotations, they open the mind and the heart, and all the cells of the matter of the body and of that subtle of which the soul is made, are filled itselves with generosity.
My contribution to today’s plate is the substantial ingredient of telecommunication.
Do you know who are the best telecommunication experts on the entire planet and who have not studied any of the subjects that are given in the world’s universities? Those who have gotten used to meditation; since, they can establish communications between micro and macro distance in just one second. Raja Yoga meditation is the only subject that must be studied and practiced to become a telecommunication expert, between the closest and deepest of myself, the soul, and the furthest and beyond the universe of matter, the Supreme Soul, God .
Un pizca de humor
El sentido del humor es una cualidad de la persona tanto si lo ejecuta como si lo recibe, que si es limpio, sin connotaciones de burla o peyorativo, hacen abrir la mente y el corazón, y, todas las células de la materia del cuerpo y de lo sutil de que está hecha el alma, se llenan de generosidad.
Mi aportación al plato de hoy es el ingrediente sustancioso de la telecomunicación. ¿Sabéis cuáles son los mejores expertos en telecomunicación del planeta entero y que no han estudiado nada de la materia que se dan en las universidades del mundo? Los que se han acostumbrado a la meditación; pues, pueden establecer comunicaciones entre la micro y la macro distancia en sólo un segundo. La meditación Raja Yoga es la única materia que se debe estudiar y practicar para hacerse un experto telecomunicador entre lo más cercano y profundo de mí mismo, el alma, y lo más alejado y más allá del universo de la materia, el Alma Suprema, Dios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: