luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Una bona notícia/A good news/Una buena noticia

Una bona notícia

Em feien tanta enveja els cristians autèntics en veure la seva serenitat amorosa quan algú de la seva família finava.., jo, que quan se’m va morir el meu estimat Borla no em vaig consolar fins després de mesos i, al capdavall, va ser gràcies a que se’m va donar una meravellosa visió d’ell, d’aquell gatet tan melindrós, al despertar-me i veure’l recolzat al meu braç i mirant-me als ulls… Però, al final els desigs honests es compleixen, i ara, després de onze anys d’estudiar la meditació Raja Ioga, tinc una bona notícia al meu cor. Un secret s’ha desvetllat pel meu goig, i us el vull passar. Aquella enveja sana ha desaparegut perquè s’ha desentrellat el secret de la mort. Abans creia que amb ella tot s’acabava i ara sé que després d’ella s’enceta un nou capítol i una nova vida per l’ànima que ha deixat el cos. Però, no és només això. Ara, la bona notícia rau en que el nostre naixement actual és l’últim en aquest món que està arribant al final del seu cicle de 5000 anys; el següent naixement que tindrem cadascú de nosaltres, ja serà en el món transformat, i tot i que serà en un moment diferent en el temps per a cadascú, el proper naixement serà en aquest mateix món, però en un molt millor estat del que ara veiem que està arribant.

A good news

Authentic Christians made me so envious when I saw their loving serenity when someone in their family died …, I, that when my dear Borla died I did not console myself until after months and, ultimately, it was thanks to a wonderful vision of him, of that cuddly kitten, when I woke up and saw him leaning on my arm and looking into my eyes… But, in the end the honest wishes are fulfilled, and now, after eleven years of studying Raja Yoga meditation , I have good news in my heart. A secret has been revealed for my joy, and I want to pass it on to you. That healthy envy has disappeared because the secret of death has been unraveled. Before, I believed that everything was over with her and now I know that after her a new chapter begins and a new life for the soul that has left the body. But it’s not just that. Now, the good news is that our current birth is the last in this world that is reaching the end of its 5000 year cycle; the next birth that each of us will have will already be in the transformed world, and although it will be at a different moment in time for each one, the next birth will be in this same world, but in a much better state, of which who we now see that is arriving.

Una buena noticia
Los cristianos auténticos me daban tanta envidia cuando veia su amorosa serenidad cuando moria alguien de su familia.., yo, que cuando murió mi querido Borla no me consolé hasta pasados ​​meses y, en definitiva, fue gracias a una maravillosa visión de él, de ese tierno gatito, cuando me desperté y lo vi apoyado en mi brazo y mirándome a los ojos… Pero, al final, los deseos honestos se cumplen, y ahora, después de once años de estudiar la meditación Raja Yoga, tengo buenas noticias enmi corazón. Se ha revelado un secreto para mi alegría y quiero transmitíroslo. Esa sana envidia ha desaparecido porque se ha desvelado el secreto de la muerte. Antes creía que todo había terminado con ella y ahora sé que después de ella comienza un nuevo capítulo y una nueva vida para el alma que ha dejado el cuerpo. Pero no es solo eso. Ahora, la buena noticia es que nuestro nacimiento actual es el último en este mundo que está llegando al final de su ciclo de 5000 años; el próximo nacimiento que tendremos cada uno de nosotros ya será en el mundo transformado, y aunque será en un momento diferente en el tiempo para cada uno, el próximo nacimiento será en este mismo mundo, pero en un estado mucho mejor, de lo que ahora vemos que está llegando.

One comment on “Una bona notícia/A good news/Una buena noticia

  1. Subrata Mukherjee
    Octubre 4, 2020

    Great 👍

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: