luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

RECOMPONENT-ME/RECOMPOSING ME/RECOMPONIÉNDOME

RECOMPONENT-ME

190.- Recolzada al capçal del llit, em retiro del dia que ha passat i que ha deixat un rastre de tristesa dins meu. Reflexiono la causa incògnita d’aquesta pena que ha anat guanyant terreny en la part més subtil de mi i segueixo sentint aquest pes que no em deixa ser feliç. M’adono mica en mica que prové d’haver-se esgotat l’energia de l’ànima. He estat tot el dia ocupada i desconnectada de mi i d’Ell.., d’Aquell que proveeix de llum a l’ànima. Ara la tristesa s’ha tornat enyor i em deixo endur pel desig de sentir la Seva energia pura. I.., tal com una flama es torna a revifar, així m’experimento amb tan sols una mica de connexió Divina. Sento un gran agraïment cap a Déu el meu incògnit Pare.

190.- Leaning against the head of the bed, I withdraw from the day that has lapsed and that has left a trace of sadness inside me. I reflect on the unknown cause of this pain that has been gaining ground in the most subtle part of me and I continue to feel that weight that does not allow me to be happy. I gradually realize that it comes from having exhausted the energy of the soul. I have been busy all day and disconnected from myself and from Him … from the One who provides light to the soul. Now the sadness has turned to homesikness and I am carried away by the desire to feel His pure energy. And.., like just how a flame is rekindled, in this way I experience me just whith this little Divine connection. I feel a great gratefullness towards God my incognito Father.

190.- Apoyada en la cabecera de la cama, me retiro del día que ha trascurrido y que ha dejado un rastro de tristeza dentro de mí. Reflexiono la causa incógnita de esta pena que ha ido ganando terreno en la parte más sutil de mí y sigo sintiendo ese peso que no me deja ser feliz. Me doy cuenta paulatinamente que proviene de haberse agotado la energía del alma. He estado todo el día ocupada y desconectada de mí y de Él.., de Aquel que provee de luz al alma. Ahora la tristeza se ha vuelto añoranza y me dejo llevar por el deseo de sentir Su energía pura. Y.., tal como una llama se vuelve a reavivar, así me experimento con tan sólo un poco de esta conexión Divina. Siento un gran agradecimiento hacia Dios mi incógnito Padre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: