luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

100 PER AGRAIR/100 TO THANK/100 PARA AGRADECER

100 per agrair

El metrònom del temps va marcant les pautes de la melodia del món en la sisena nota de l’octava musical; el La mantingut amb petites inclusions més o menys intenses fan la tonada com una gemma semipreciosa, fins i tot, més que un diamant. Què més es pot demanar?

Å> Recolzada al capçal del llit, asseguda en meditació a la matinada, dono gràcies per tenir oïdes que em permeten copsar el brogit suau i llunyà de les ones trencant en les roques mil·lenàries que aturen la intenció del mar d’abraçar la Terra en tota la seva extensió.

Å> Dono gràcies per tenir ulls que em deixen gravar a la ment les belles imatges de petits instants fugaços, no els calen grans escenaris; de vegades un petit reflex centellejant a l’aigua marina em transporta a l’univers sembrat d’estrelles.

Å> Agraeixo per tenir olfacte que em consent assaborir l’aire salabrós i perfumat de la pròpia bellesa natural de mars i muntanyes.., què hi fem amuntegats a les ciutats infestades d’acrituds? La proximitat amb la natura ens acosta a la nostra naturalesa pròpia; estem fets, el cos està fet dels seus 5 mateixos elements: aigua, foc, terra, aire, èter, i, així com ella es troba, així es troba l’estat del nostre cos.

Å> Tot i així, dono gràcies per tenir-lo, perquè em concedeix experimentar tot allò. L’ànima que sóc gaudeix de la connexió Divina en la matinada, del silenci i la solitud volguda, de la melodia del món, de la dutxa en aquestes hores que s’endú aigua avall als ions negatius arrapats a la pell, i així em sento tan lleugera que quasi puc volar.

Contra més avanço en la vida espiritual més gràcies puc donar, i potser aviat podré complir el repte que un dia una mestra de Raja Ioga hindi em va posar: “Fes una llista de 100 coses per agrair”

100 to thank

The metronome of the time is marking the guidelines of the melody of the world in the sixth note of the musical octave; the La kept with small inclusions more or less intense make the tune like a semi-precious gem, even more than a diamond. What more could want?

Å> Leaning on the head of the bed, sitting in meditation at dawn, I am thankful for having ears that allow me to capture the soft and distant noise of the waves breaking on the ancient rocks that stop the sea from embracing the Earth in all its extension .

Å> I am thankful for having eyes that allow me to record beautiful images of small fleeting moments in my mind, they don’t need big scenes; sometimes a small scintillanting reflection in the sea water transports me to the universe strewn with stars.

Å> I am grateful for having nose that consent me to savor the brackish and perfumed air of the natural beauty of the seas and mountains. What are we doing crowded together in cities plagued with acrimony? The proximity with nature brings us closer to our own nature; we are made, the body is made of its 5 same elements: water, fire, earth, air, ether, and, as it is found, so is the state of our body.

Å> Still, I am thankful for having it, because it allows me to experience all that. The soul that I am enjoys the Divine connection in the early morning, the silence and loneliness dear, the melody of the world, the shower in these hours that takes down the negative ions caught in the skin, and so I feel so light that I can almost fly.

The more I advance in the spiritual life, the more thanks I can give, and perhaps soon I will be able to fulfill the challenge that one day a Hindi mistress of Raja Yoga gave me: “Make a list of 100 things to be thankful for”

100 para agradecer

El metrónomo del tiempo va marcando las pautas de la melodía del mundo en la sexta nota de la octava musical; el La mantenido con pequeñas inclusiones más o menos intensas hacen la tonada como una gema semipreciosa, incluso, más que un diamante. ¿Qué más se puede pedir?

Å> Apoyada en la cabecera, sentada en meditación en la madrugada, doy gracias por tener oídos que me permiten captar el ruido suave y lejano de las olas rompiendo en las rocas milenarias que detienen la intención del mar de abrazar la Tierra en toda su extensión.

Å> Doy gracias por tener ojos que me dejan grabar en la mente las bellas imágenes de pequeños instantes fugaces, no necesitan grandes escenarios; a veces un pequeño reflejo centelleante en el agua marina me transporta al universo sembrado de estrellas.

Å> Agradezco por tener olfato que me consiente saborear el aire salobre y perfumado de la propia belleza natural de mares y montañas .., qué hacemos amontonados en las ciudades plagadas de acritud? La proximidad con la naturaleza nos acerca a nuestra naturaleza propia; estamos hechos, el cuerpo está hecho de sus 5 mismos elementos: agua, fuego, tierra, aire, éter, y, así como ella se encuentra, así se encuentra el estado de nuestro cuerpo.

Å> Aún así, doy gracias por tenerlo, porque me concede experimentar todo aquello. El alma que soy disfruta de la conexión Divina en la madrugada, del silencio y la soledad querida, de la melodía del mundo, de la ducha en estas horas que se lleva agua abajo los iones negativos agarrados en la piel, y así me siento tan ligera que casi puedo volar.

Contra más avanzo en la vida espiritual más gracias puedo dar, y quizás pronto podré cumplir el reto que un día una maestra de Raja Yoga hindi me puso: “Haz una lista de 100 cosas para agradecer”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: