luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Netejant/Cleaning/Limpiando

Netejant

nazarenbsp-deacute

Com es treu una taca en l’ànima?

Eslògan 8/10/20: * Pensar repetidament en un error que heu comès significa continuar posant una taca damunt d’una taca. Per tant, poseu un punt final al passat. *

Perpetuem els errors propis i dels altres, quan no deixem de reviure’ls; els emergim a la superfície de la ment i allà s’arrelen més profund cada vegada. El front frunzeix una i altra vegada al recordar-ho i això és el senyal del que passa en el nostre interior, no hi ha tranquil·litat, tal com si arrosseguéssim un llast. És bo aprendre dels errors, però és nefast no deixar-los anar. Drenen la nostra energia i llavors som incapaços de ser generosos i perdonar-nos i perdonar; posem doncs un punt final al passat.

Cleaning

wawe

How do you remove a stain on the soul?

Slogan 10/8/20: * Thinking repeatedly about a mistake you have made means continuing to put a stain on top of a stain. So put an end to the past. *

We perpetuate our own mistakes and those of others, when we do not stop reliving them; we emerge them on the surface of the mind and there they take root each time more. The brow furrows over and over again when we remember it and that is the sign of what is happening inside us, there is no tranquility, as if we were dragging a ballast. It is good to learn from mistakes, but it is disastrous not to let them go. They drain our energy and then we are unable to be generous and forgive and forgive the others; so let’s, put an end to the past.

Limpiando

houseconceptshredins

¿Cómo se quita una mancha en el alma?

Eslogan 8/10/20: *Pensar repetidamente en un error que habéis cometido significa continuar poniendo una mancha encima de una mancha. Por lo tanto, poned un punto final al pasado.*

Perpetuamos los errores própios y de los demás, cuando no dejamos de revivirlos; los emergemos en la superficie de la mente y allí se enrraizan más profundo cada vez. El ceño se frunce una y otra vez al recordarlo y eso es la señal de lo que ocurre en nuestro interior, no hay tranquilidad, tal como si arrastráramos un lastre. Es bueno aprender de los errores, pero es nefasto no dejarlos ir. Drenan nuestra energia y entonces somos incapaces de ser generosos y perdonarnos y perdonar; pongamos pues un punto final al pasado.

qui-socminimini

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: