luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Mètode definitiu/Definitive method/Método definitivo

✨Si voleu rebre poder espiritual de Déu per enfrontar el que durant el dia hagi de venir a un mateix, desperteu molt d’hora a la matinada i recordeu-Lo a Ell com a un Punt de Llum que expandeix les Seves onades d’amor pur al voltant del món, embolcallant-nos en energia renovadora, i així, tenint aquest ioga amb Déu mateix, omplir-nos del Seu mateix poder per a transformar totes les nostres debilitats. No hi ha un altre mètode persistent com aquest; hi ha alternatives molt dolces però només són per complaure les oïdes i duren el que dura un sospir o poca cosa més.

✨ you want to receive spiritual power from God to face what has to come to oneself during the day, wake up very early in the morning and remember Him as a Point of Light that expands His waves of pure love around the world, enveloping us in renewing energy, and thus, having that yoga with God Himself, fill us with His same power to transform all our weaknesses. There is no other persistent method like this; there are very sweet alternatives but they are only to please the ears and they last as long like a sigh or little more.

✨Si queréis recibir poder espiritual de Dios para enfrentar lo que durante el dia tenga que venir a uno mismo, despertaos muy temprano en la madrugada i recordarle a Él como a un Punto de Luz que expande Sus oleadas de amor puro alrededor del mundo, envolviéndonos en energia renovadora, i así, teniendo ese yoga con Dios mismo, llenarnos de Su mismo poder para transformar todas nuestras debilidades. No hay otro método persistente como éste; hay alternativas muy dulces pero solo son para complacer a los oidos y duran lo que dura un suspiro o poco más.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: