luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Banda sonora/Soundtrack/Banda sonora

✨Hi ha una afició molt gran a musicalitzar tots els moments, o gairebé tots, de la nostra vida. Encara recordo la necessitat nerviosa de fer que sonés alguna melodia al arribar a casa. De segur que hem observat a molts que passegen, caminen o corren duent els auriculars entaforats a les orelles, veritat? I, si ens observem a nosaltres mateixos.., també ens “pillarem” posant qualsevol “banda sonora” en tants moments: viatjant, a la feina, a la dutxa, tornant a casa, fent esport, meditant.., etc. Es diria que el silenci ens fa basarda. Què hi ha en el silenci que el volem emmudir a tota costa? Pensem-hi; potser allà, fent cua i amb presses, hi trobarem respostes que volen aportar solucions als problemes de les nostres angoixes. El silenci no és el buit, és el nostre mirall; emmirallem-nos-hi sense por del que hi puguem veure.

✨ There is a great fondness for musicalizing all, or almost all moments, of our lives. I still remember the nervous need to make some melody sound when I got home. Surely we’ve seen many people walking, going, or running with their headphones plugged into their ears, right? And, if we look at ourselves.., we will also catch ourselves by putting on any “soundtrack” in so many moments: traveling, at work, in the shower, coming home, doing sports, meditating.., etc. It would be said that silence makes us perturbation. What there are into the silence that we want to silence at all costs? Let’s think about it; perhaps there, queuing and in a hurry, we will find the answers that want to provide solutions to the problems of our anxieties. Silence is not the emptiness, it is our mirror; let us mirror ourselves in it without fear of what we may see there.

✨ Hay una afición muy grande a musicalizar todos los momentos, o casi todos, de nuestra vida. Aún recuerdo la necesidad nerviosa de hacer que sonara alguna melodía al llegar a casa. Seguro que hemos observado a muchos que pasean, caminan o corren llevando los auriculares metidos en las orejas, ¿verdad? Y, si nos observamos a nosotros mismos.., también nos pillaremos poniendo cualquier “banda sonora” en tantos momentos: viajando, en el trabajo, en la ducha, volviendo a casa, haciendo deporte, meditando.., etc. Se diría que el silencio nos da miedo. ¿Qué hay en el silencio que lo queremos enmudecer a toda costa? Reflexionemos en eso; tal vez ahí, haciendo cola y con prisas, encontraremos respuestas que quieren aportar soluciones a los problemas de nuestras angustias. El silencio no es el vacío, es nuestro espejo; mirémonos en él sin miedo de lo que podamos ver ahí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: