luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Anant i venint/Going and coming/Yendo y viniendo

Anant i venint

Adéu mar d’aigües esvalotades,
me’n torno a la llar de muntanyes nevades.

El vehicle de l’ànima es diu que és el coet més ràpid que existeix; perquè, mentre conscientment aparco el cos entre flassades, en un segon puc volar i fer la volta al món i tornar si cal, o, continuar visitant tots els paisatges que he guardat a la memòria conscient i a l’inconscient. Si la llum física(fotons)es mou tan ràpid entre protons, imagineu com de veloç s’ha de bellugar la llum espiritual, immesurable tot i haver dit “un segon”. Tenir consciència de ser una ànima ens obre la ment i podem entendre la immortalitat i la mortalitat; doncs, a l’arribar el moment en que el cos físic ha perdut les facultats mecàniques i els òrgans s’han desgastat, si no ens identifiquem amb el cos(matèria), el podrem abandonar sense por, “en un segon”, i entrar en un altre que s’està fabricant i que se’ns ha reservat, a la matriu d’una mare.

Going and coming

Goodbye sea of agitated waters,
I go back to the home of snowy mountains.

The soul vehicle is said to be the fastest rocket in existence; because, while I consciously park my body between blankets, in a second I can fly and go around the world and come back if necessary, or, continue visiting all the landscapes that I have kept in the conscious and in the unconscious memory. If physical light (photons) moves so fast between protons, imagine how fast the spiritual light must move, immeasurable despite having said “one second”. Being aware of being a soul opens our minds and we can understand immortality and mortality; since, when the time comes when the physical body has lost its mechanical faculties and the organs have worn out, if we do not identify with the body (matter), we can leave it without fear, “in a second”, and enter another that is being manufactured and that has been reserved for us, in the matrix womb of a mother.

Yendo y viniendo

Adiós mar de aguas alborotadas,
me vuelvo al hogar de montañas nevadas.

El vehículo del alma se dice que es el cohete más rápido que existe; porque, mientras conscientemente aparco el cuerpo entre mantas, en un segundo puedo volar y dar la vuelta al mundo y volver si es necesario, o, continuar visitando todos los paisajes que he guardado en la memoria consciente y a la inconsciente. Si la luz física(fotones)se mueve tan rápido entre protones, imaginad cómo de veloz se debe mover la luz espiritual, inmesurable a pesar de haber dicho “un segundo”. Tener conciencia de ser un alma nos abre la mente y podemos entender la inmortalidad y la mortalidad; pues, al llegar el momento en que el cuerpo físico ha perdido las facultades mecánicas y los órganos se han desgastado, si no nos identificamos con el cuerpo(materia), lo podremos abandonar sin miedo, “en un segundo”, y entrar en otro que se está fabricando y que se nos ha reservado, en la matriz de una madre.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: