luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Meditació reparadora/Restorative meditation/Meditación reparadora

En algun moment de tristesa, no oblidem que tenim un recurs tan meravellós que hi podem accedir tantes vegades com vulguem, tanta estona com desitgem, i en qualsevol lloc que ens trobem: la interiorització, altrament dita meditació.

…..Per uns instants em permeto deixar totes les activitats físiques i vaig al meu interior…. La meva veritat és única, sóc jo, aquell que mai canvia, aquell mateix que un dia va néixer de nou en aquest món…. Estic en el meu centre, estable, allà on res em pot danyar, ni jo mateix…. Sóc energia pura que li cal connectar-se amb la Font de tota energia per recuperar la força…. Mentalment dirigeixo l’atenció cap allà d’on prové aquesta Font…. Em permeto connectar-m’hi amb el sentiment d’amor…. Em permeto invocar l’amor del meu interior…. Deixo que es vagi engrandint aquest sentiment i el deixo anar cap l’Univers i més enllà, com un globus que s’enlaira…. I espero, atent, si hi ha retorn, que de segur n’hi haurà, perquè tota energia flueix…. Quan arriba, deixo que m’ompli completament i quan em sento ple, permeto que l’amor torni a fluir cap allà d’on ha vingut…. Ara s’ha creat un cercle d’energia amorosa espiritual inesgotable i contínua…. Em quedo així tanta estona com vulgui…. Quan em sento be, retorno al món amb l’energia renovada….

In some moment of sadness, let’s not forget that we have such a wonderful resource that we can access as many times as we want, for as long as we want, and wherever we are: internalization, also called meditation.

….. For a few moments I allow myself to stop all physical activities and go inside myself …. My truth is unique, I am the one who never changes, the same one who was born again in this world one day .. .. I am in my center, stable, where nothing can harm me, not myself …. I am pure energy that has to connect with the Source of all energy to regain strength …. Mentally I direct the attention there Where does this Source come from …. I allow myself to connect to it with the feeling of love …. I allow myself to invoke the love of my within …. I let this feeling growin larger and I let him go to the Universe and beyond, like a balloon that rises … And I wait, attentive, if there is a return, that surely there will be, because all energy flows … When it arrives, I let it fill me completely and when I feel complete, I allow it love will flow back to where it came from …. Now a circle of endless and continuous spiritual loving energy has been created …. I stay like this, all time that I want …. When I feel good, I return to the world with renewed energy ….

En algún momento de tristeza, no olvidemos que tenemos un recurso tan maravilloso al que podemos acceder tantas veces como queramos, tanto tiempo como deseemos, y en cualquier lugar que nos encontremos: la interiorización, también llamada meditación.

….. Por unos instantes me permito dejar todas las actividades físicas y voy a mi interior …. Mi verdad es única, soy yo, aquel que nunca cambia, ese mismo que un día nació de nuevo en este mundo …. Estoy en mi centro, estable, allí donde nada me puede dañar, ni yo mismo …. Soy energía pura que tiene que conectarse con la Fuente de toda energía para recuperar la fuerza …. Mentalmente dirijo la atención hacia allí de donde proviene esta Fuente …. Me permito conectarme a ella con el sentimiento de amor …. Me permito invocar el amor de mi interior …. Dejo que se vaya agrandando este sentimiento y lo dejo ir hacia el Universo y más allá, como un globo que se eleva …. Y espero, atento, si hay retorno, que seguro habrá, porque toda energía fluye …. Cuando llega, dejo que me llene completamente y cuando me siento pleno, permito que el amor vuelva a fluir hacia allí de donde ha venido …. Ahora se ha creado un círculo de energía amorosa espiritual inagotable y continua…. Me quedo así tanto rato como quiera …. Cuando me siento bien, retorno al mundo con la energía renovada ….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: