luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Avorrir-se/Get bored/Aburrirse

Un aspecte d’estar adormit. També és un tema de no voler fer esforç per interessar-se per alguna cosa. Fins i tot es pot entendre com un no voler sortir de la zona de confort. Potser no fer res pot en algun moment plaure, però és una porta d’entrada de possibles problemes que primer seran petites sensacions de depressió que si les deixem arrelar es poden convertir en el verdader símptoma de la depressió. Allò que no s’arregla.., pot podrir-se com una poma en una cistella. L’ànima que som no li agrada estancar-se. S’ha vingut a aquest món i en aquest cos que tenim per viure, no pas per deixar passar el temps fins que se’ns esgoti. Ens hem equivocat tant pensant que no parar de fer coses farà que no ens avorrim.., no cal tornar-se hiperactiu, només despertar-nos del son que provoca la rutina mental.

An aspect of being asleep. It is also a matter of not wanting to make an effort to be interested in something. It can even be understood as not wanting to leave the comfort zone. Perhaps doing nothing can at some point please, but it is a gateway to possible problems that will first be small feelings of depression that if we let them take hold can become the true symptom of depression. What is not fixed.., can rot like an apple in a basket. The soul that we are does not like to stagnate. It has come to this world and in this body that we have for to live, not for to let time pass until we run out. We have been so wrong thinking that not stop doing things will make us not bored.., it is not necessary to become hyperactive, just wake up from the dream that the mental routine causes.

Un aspecto de estar dormido. También es un tema de no querer hacer esfuerzo para interesarse por algo. Incluso se puede entender como un no querer salir de la zona de confort. Quizá no hacer nada puede en algún momento complacer, pero es una puerta de entrada de posibles problemas que primero serán pequeñas sensaciones de depresión que si las dejamos arraigar pueden convertirse en el verdadero síntoma de la depresión. Lo que no se arregla.., puede pudrirse como una manzana en una cesta. El alma que somos no le gusta estancarse. Se ha venido a este mundo y en este cuerpo que tenemos para vivir, no para dejar pasar el tiempo hasta que se nos agote. Nos hemos equivocado tanto pensando que no parar de hacer cosas hará que no nos aburramos.., no es necesario volverse hiperactivo, sólo despertarnos del sueño que provoca la rutina mental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: