luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Què és ser conscient de l’ànima-3a part/What is being aware of the soul?-3 part/Que es ser conciente del alma?-3a parte

Hi ha un altre aspecte que és determinant pel que fa a definir la consciència d’ànima, i és l’aparença visual. No es pot veure l’ànima, només la podem entendre tal com podem entendre les estrelles que ens envien el seu reflex en la negror de l’univers. Només que una estrella no hi cabria on s’ubica la guspira que dóna vida al nostre cos, una guspira tan diminuta però tan poderosa. S’ha dit que la glàndula pineal és el receptacle de nosaltres, l’ànima. Comprenent-nos a nosaltres mateixos així, estem obrint les portes de la ment a comprendre Qui i què és Déu, altrament anomenat Ànima Suprema. Quan ens coneixem en profunditat podem comprendre la naturalesa de Déu. Quan comprenem a algú ens fem més accessibles a ell, ens hi acostem i podem ser-hi amics. Quan prenem “contacte” amb Ell passant pel nostre propi coneixement, és consciència d’ànima. Quan això passa, hem de felicitar-nos perquè hem aconseguit refer la connexió amb un Ésser Meravellós, que quant més repetim la connexió, més plens i lliures de patrons mentals ens anirem sentint.

There is another aspect that is determining in terms of defining soul consciousness, and that is visual appearance. The soul cannot be seen, we can only understand it as we can understand the stars that send us their reflection in the blackness of the universe. Only that a star would not fit where the spark that gives life to our body is located, a spark so tiny but so powerful. It has been said that the pineal gland is the receptacle for us, the soul. By understanding ourselves in this way, we are opening the doors of the mind to glimpse Who and what is God, also called the Supreme Soul. When we know ourselves in depth we can know the nature of God. When we understand someone we become more accessible to him, we become closer and we can establish friendship. When we make “contact” with Him through our own knowledge, it is soul consciousness. When this happens, we should congratulate ourselves because we have managed to re-make the connection with a Wonderful Being, who, the more we repeat that connection, the more full and free of mental patterns we will feel.

Hay otro aspecto que es determinante en cuanto a definir la conciencia de alma, y ​​es la apariencia visual. No se puede ver el alma, sólo la podemos entender como podemos entender las estrellas que nos envían su reflejo en la negrura del universo. Sólo que una estrella no cabría en donde se ubica la chispa que da vida a nuestro cuerpo, una chispa tan diminuta pero tan poderosa. Se ha dicho que la glándula pineal es el receptáculo de nosotros, el alma. Comprendiéndonos a nosotros mismos así, estamos abriendo las puertas de la mente a vislumbrar Quién y qué es Dios, también denominado Alma Suprema. Cuando nos conocemos en profundidad podemos conocer la naturaleza de Dios. Cuando comprendemos a alguien nos hacemos más accesibles a él, nos acercamos y podemos establecer amistad. Cuando tomamos “contacto” con Él pasando por nuestro propio conocimiento, es conciencia de alma. Cuando esto ocurre, debemos felicitarnos porque hemos conseguido rehacer la conexión con un Ser Maravilloso, que, cuanto más repitamos esa conexión, más plenos y libres de patrones mentales nos iremos sintiendo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: