luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Què és ser conscient de l’ànima-2ªpart/What is being aware of the soul?-2nd part/¿Qué es ser consciente del alma?-2ªparte

Desvincular-se de la imatge que observo al mirall, desvincular-se del nom que ens han posat, desvincular-se del rol que tenim, desvincular-se del càrrec professional, desvincular-se de la nacionalitat, desvincular-se de les creences, etc.., també vol dir fer-se conscient de l’ànima, perquè l’ànima que sóc és constant, mai canvia, mai es destrueix, mai mor; en canvi cos, nom, rol, professió, nacionalitat, creença.., tot és canviant, tant en aquesta vida, com en les anteriors, com en les futures vides que hagi de tenir. Avui puc ser: fill/filla i demà puc ser pare/mare, solter/soltera, avi/àvia, etc… En canvi, sempre tindré el sentiment de ser aquell mateix que va néixer un dia en aquest món.

Dissociating oneself from the image I see in the mirror, disassociating oneself from the name they have given us, disassociating oneself from the role we have, disassociating oneself from the professional position, disassociating oneself from nationality, disassociating oneself from beliefs, etc.., it also means becoming aware of the soul because the soul that I am is constant, it never changes, it never destroys itself, it never dies; on the other hand, body, name, role, profession, nationality, belief.., everything is inconstant, both in this life, as in the previous ones, as in the future lives that I should have. Today I can be: son/daughter and tomorrow I can be father/mother, widower/widow, single/single, grandfather/grandmother, etc… Instead, I will always have the feeling of being this, same who was born one day in this world.

Desvincularse de la imagen que observo en el espejo, desvincularse del nombre que nos han puesto, desvincularse del rol que tenemos, desvincularse del cargo profesional, desvincularse de la nacionalidad, desvincularse de las creencias, etc.., también significa hacerse consciente del alma, porque el alma que soy es constante, nunca cambia, nunca se destruye, nunca muere; en cambio cuerpo, nombre, rol, profesión, nacionalidad, creencia.., todo es cambiante, tanto en esta vida, como en las anteriores, como en las futuras vidas que deba tener. Hoy puedo ser: hijo/hija y mañana puedo ser padre/madre, soltero/soltera, abuelo/abuela, etc… En cambio, siempre tendré el sentimiento de ser aquel mismo que nació un día en este mundo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: