luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El fonament de la veritable transformació/The foundation of true transformation/El fundamento de la verdadera transformación

Reflexió de la Setmana   15  de novembre  2020    

El fonament de la veritable transformació

Una bona mesura del teu progrés és el grau que aconsegueix el teu poder de concentració. Això vol dir tenir la capacitat per estar completament centrat en la teva identitat espiritual, amb exclusió de qualsevol altra programació o condicionament.
Quan més profundament et comprenguis com a ser espiritual, més seràs capaç de començar a mirar el teu propi ésser. Seràs capaç de trencar l’hàbit de pensar en els altres de manera innecessària.
Podràs posar tota la teva atenció en la qualitat dels teus pensaments i sentiments, i refugiar-te en la teva identitat d’un ésser espiritual etern. Això t’omplirà amb les qualitats de la teva divinitat original: pau, amor, goig i fortalesa.
Fins i tot enmig de caos absolut -intern o extern- seràs capaç de seguir sent responsable de cada pensament, paraula i acció. La capacitat per actuar des d’un estat de consciència tan elevat, fins i tot en situacions difícils, és la prova que estàs realitzant els esforços correctes.
Aquest esforç et permetrà augmentar el poder de concentració a través del qual es rep tant, ja que cultiva la força interior que requereix l’autèntic canvi; és el veritable fonament de l’autèntica transformació.

Extracte de el llibre:
Les ales de l’esperit,
Alliberar la identitat espiritual,
Ed. Health Communications, Inc.
Dadi Janki

Week Reflection november 15,   2020  

The foundation of true transformation

A good measure of your progress is the degree to which your power of concentration reaches. This means having the ability to be completely focused on your spiritual identity, to the exclusion of any other programming or conditioning.
The more deeply you understand yourself as a spiritual being, the more you will be able to begin to look at your own being. You will be able to break the habit of thinking of others unnecessarily.
You will can put your full attention on the quality of your thoughts and feelings, and take refuge in your identity as an eternal spiritual being. This will fill you with the qualities of your original divinity: peace, love, joy, and strength.
Even in the midst of absolute chaos -internal or external- you will be able to remain responsible for every thought, word and action. The ability to act from such a heightened state of consciousness, even in difficult situations, is proof that you are making the right efforts.
This effort will allow you to increase the power of concentration through which so much is received, since it cultivates the inner strength that authentic change requires; it is the true foundation of true transformation.

Excerpt from the book:
The wings of the spirit,
Release the spiritual identity,
Ed. Health Communications, Inc.
Dadi janki

Reflexión de la Semana   15  de noviembre  2020    

Copyright © 2016 Associació Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputació 329, baixos- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667/93 6764819 Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelonaDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: