luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

1er Alfa després Beta/1st Alpha after Beta/1º Alfa después Beta

La ciència, la política, les lleis, etc., s’han d’entendre amb l’intel·lecte, amb el raonament; l’art, les religions, la humanitat.., ens les mirem amb la mateixa lupa erròniament, doncs allò que se sent amb el cor, no es pot explicar amb el “cervell” i si ens equivoquem i ho fem, aleshores és quan ens posarem davant d’un quadre i l’únic que veurem seran traços més o menys reeixits, o errors de comportament en les religions diverses, o només negativitat en la humanitat. Quan a tot li apliquem el raser del raonament.., eclipsem la part més important de la intel·ligència: entendre amb el cor allò que no es pot comprendre. Per això avui vull expressar que si es troben dificultats en entendre l’espiritualitat.., possiblement això passa perquè no s’entén el primer de tot: Alfa (Déu). Fins que no s’entengui Alfa, el principi.., no es podrà entendre res. -Si entenc Alfa podré entendre Beta.-

Science, politics, laws, etc., must be understood with the intellect, with reasoning; art, religions, humanity.., we look at them with the same magnifying glass erroneously, because what is felt with the heart cannot be explained with the “brain” and if we make mistakes and we do it, then it is when we We will put in front of a painting and the only thing we will see will be more or less successful lines, or behavioral errors in the various religions, or only negativity in humanity. When to everything is applied to the standard of reasoning.., we overshadow the most important part of intelligence: understanding with the heart what cannot be understood. Therefore, today I want to express that if difficulties are encountered in understanding spirituality.., possibly this happens because the beggining is not understood: Alpha (God). Until Alpha is understood, the beggining.., nothing can be understood. -If I understand Alpha I can understand Beta.-

La ciencia, la política, las leyes, etc., deben entenderse con el intelecto, con el razonamiento; el arte, las religiones, la humanidad.., nos las miramos con la misma lupa erróneamente, pues lo que se siente con el corazón, no se puede explicar con el “cerebro” y si nos equivocamos y lo hacemos, entonces es cuando nos pondremos delante de un cuadro y lo único que veremos serán trazos más o menos exitosos, o errores de comportamiento en las religiones diversas, o sólo negatividad en la humanidad. Cuando todo se le aplica el rasero del razonamiento.., eclipsamos la parte más importante de la inteligencia: entender con el corazón lo que no se puede comprender. Por eso, hoy quiero expresar que si se encuentran dificultades en entender la espiritualidad.., posiblemente esto ocurre porque no se entiende lo primero de todo: Alfa (Dios). Hasta que no se entienda Alfa, el principio.., no se podrá entender nada. -Si entiendo Alfa podré entender Beta.-

antologia para verificar en profundidad

https://julianeus.wordpress.com/?s=conocer+a+Dios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: