luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Dificultat d’experimentar Déu?/Difficulty experiencing God?/Dificultad de experimentar a Dios?

A. Jodorowsky vaig sentir que en una entrevista deia: “no crec en Déu.., perquè El conec”. Em va agradar molt aquesta frase doncs hi ha una bona filosofia en ella… ja que creure és suposar i quan saps quelcom del cert, perquè ho has experimentat personalment, ja no hi pot haver creença, és a dir suposició.

SLOGAN 30/11/20: *No permeteu que una cortina de situacions es traci entre vosaltres y seguireu experimentant la companyia del Pare.*

Aquí, en aquest slogan, hi ha la màxima filosofia perquè és Divina. Si, Les preocupacions, negocis, la temença d’un futur incert, enemistats, rancúnies i tot un seguit de elements que ens aclaparen, eclipsen la percepció subtil de l’ànima, aleshores, aquesta cortina serà com si fos de plom, tal com les proteccions que es col·loquen els doctors que treballen amb raigs X; no deixarà que ens arribin els raigs d’amor espiritual i ens costarà molt experimentar la companyia del Pare, de Déu, mentre meditem.

Difficulty experiencing God?

A. Jodorowsky I heard him say in an interview: “I don’t believe in God.., because I know Him.” I really liked this phrase because there is a good philosophy in it… since to believe is to suppose and when you know something for sure, because you have personally experienced it, there can no longer be belief, that is to say assumption.

SLOGAN 11/30/20: * Do not allow a curtain of situations to draw between you and you will continue to experience the company of the Father. *

Here, in this slogan, there is the maximum philosophy because it is Divine. If, worries, business, the fear of an uncertain future, enmities, resentments and a whole series of elements that overwhelm us, eclipse the subtle perception of the soul, then, this curtain will be as if it were made of lead, just like the protections that doctors who work with X-rays are placed itself; it will not let the rays of spiritual love reach us and it will be difficult for us to experience the company of the Father, of God, while we meditate.

Dificultad de experimentar a Dios?

A. Jodorowsky oí que en una entrevista decía: “no creo en Dios.., porque Le conozco”. Me gustó mucho esta frase pues hay una buena filosofía en ella… ya que creer es suponer y cuando sabes algo a ciencia cierta, porque lo has experimentado personalmente, ya no puede haber creencia, es decir suposición.

SLOGAN 30/11/20: * No permitáis que una cortina de situaciones se trace entre vosotros y seguiréis experimentando la compañía del Padre. *

Aquí, en este slogan, existe la máxima filosofía porque es Divina. Si, las preocupaciones, negocios, el temor de un futuro incierto, enemistades, rencores y toda una serie de elementos que nos abruman, eclipsan la percepción sutil del alma, entonces, esta cortina será como si fuera de plomo, tal como las protecciones que se colocan los doctores que trabajan con rayos X; no dejará que nos lleguen los rayos de amor espiritual y nos costará mucho experimentar la compañía del Padre, de Dios, mientras meditamos.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: