luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Demanant/Begging/Pidiendo

Ens hem sentit tan mancats per dins durant tant de temps que, el demanar s’ha tornat un costum traspuant-se en tots els àmbits.

🌿🍂🌿

PUNTS 1/desembre/20: * No pot succeir res sense fer esforç. *

Hi ha una frase que potser s’ha sentit moltes vegades: Ell és molt clar. De què serviria l’ajuda de Déu a algú que no té interès en ajudar-se a si mateix? Quan hi posem de la nostra voluntat és quan els “miracles” es materialitzen, sinó, tot es mouria en el món dels somnis. Una altra frase en aquest context: Així és que, primer de tot, som nosaltres els que hem de demostrar que som capaços de caminar sols.., però l’ajuda, sens dubte, amb un cor honest, sempre estarà al darrera.

Begging

We’ve felt so lacking inside for so long that begging has become a habit oozing across the board.

🌿🍂🌿

POINTS 1/december/20: * Nothing can happen without effort. *

There is a phrase that may have been heard many times: He is very clear. What good would God’s help be to someone who has no interest in helping himself? When we put our will is when the “miracles” materialize, otherwise, everything would move in the world of dreams. Another phrase in this context: So, first of all, we are the ones who have to show that we are capable of walking alone.., but the help, without a doubt, with an honest heart, you will always be behind.

Pidiendo

Nos hemos sentido tan faltos por dentro durante tanto tiempo que, el pedir se ha vuelto una costumbre rezumando en todos los ámbitos.

🌿🍂🌿

PUNTOS 1/diciembre/20: * No puede suceder nada sin hacer esfuerzo *

Hay una frase que quizás se haya oído muchas veces: Él es muy claro. ¿De qué serviría la ayuda de Dios a alguien que no tiene interés en ayudarse a sí mismo? Cuando ponemos de nuestra voluntad es cuando los “milagros” se materializan, sino, todo se movería en el mundo de los sueños. Otra frase en este contexto: Así es que, antes que nada, somos nosotros los que tenemos que demostrar que somos capaces de caminar solos.., pero la ayuda, sin duda, con un corazón honesto, siempre estará detrás.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: