luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El regne de l’amor/The kingdom of love/El reino del amor

Contemplant una flor, un animalet del bosc o de la urbs, una bona persona, una persona sàvia de veritat, una persona anciana.., el cor es desfà en tendresa si som capaços d’oblidar-nos per uns instants de les preocupacions que assetgen al món; son situacions passatgeres i no ens haurien d’enverinar l’ànima però deixem que ens posin malalts, malalts d’odi, tot l’oposat a l’amor.

PUNTS 2/12/20: * Heu d’anar al regne de l’amor. *

Déu ens diu: “Feu-vos com la llet i el sucre els uns amb els altres. No tingueu conflictes entre vosaltres”. Una de les dotze lleis de la taula de Moisès és “estimeu-vos els uns als altres”. Tot rau sobre l’amor ben entès, l’amor que no demana sinó que dóna, l’amor que no espera res, només s’experimenta dins del cor de l’ànima i s’escampa com un reg de pólvora quan s’engega aquest sentiment en un mateix. És tan fàcil i tan difícil..! Però, perquè no transformar els patrons que desfermen la negativitat en nosaltres si hem d’anar a aquesta mateixa Terra on Déu ens diu que hi regnarà l’amor, la veritat? Fins i tot hi ha aquella dita en tantes cultures: “El lleó i el xai beuen aigua junts”. Això vol dir que fins i tot els animals es van transformar..!, no serem capaços nosaltres de reformar el nostre caràcter?

The kingdom of love

Contemplating a flower, a little animal in the forest or the city, a good person, a truly wise person, an ancien person.., the heart melts in tenderness if we are able to forget for a moment the worries that plague the world; they are temporary situations and they should not poison the soul, but we let them make us sick, sicks of hatred, the opposite of love.

POINTS 12/2/20: * You have to go to the kingdom of love. *

God tells us: “Make ourselves like milk and sugar. Do not have conflicts between yourselves”. One of the twelve laws of the tables of Moses is “love one another”. Everything is based on love well understood, the love that does not ask but gives, the love that expects nothing, is only experienced within the heart of the soul and spreads like wildfire when this feeling is ingnited in oneself. It is so easy and so difficult..! But why not transform the patterns that unleash negativity in us if we have to go to this same Earth where God tells us that love, the the truth, will reign? There is even that saying in so many cultures: “The lion and the lamb drink water together”. This means that even the animals were transformed..! Will we not be able to reform our character?

El reino del amor

Contemplando una flor, un animalito del bosque o de la urbe, una buena persona, una persona sabia de verdad, una persona anciana.., el corazón se deshace en ternura si somos capaces de olvidarnos por unos instantes de las preocupaciones que acosan al mundo; son situaciones pasajeras y no deberían de envenenar el alma pero dejamos que nos pongan enfermos, enfermos de odio, todo lo opuesto al amor.

PUNTOS 2/12/20: * Tenéis que ir al reino del amor. *

Dios nos dice: “Haceos como la leche y el azúcar unos con otros. No tengáis conflictos entre vosotros”. Una de las doce leyes de la tabla de Moisés es “amaos los unos a los otros”. Todo radica sobre el amor bien entendido, el amor que no pide sino que da, el amor que no espera nada, sólo se experimenta dentro del corazón del alma y se esparce como un reguero de pólvora cuando se enciende este sentimiento en un mismo. Es tan fácil y tan difícil..! Pero, por qué no transformar los patrones que desatan la negatividad en nosotros si tenemos que ir a esta misma Tierra donde Dios nos dice que reinará el amor, la verdad? Incluso hay aquel dicho en tantas culturas: “El león y el cordero beben agua juntos”. Esto significa que incluso los animales se transformaron..!, No seremos capaces nosotros de reformar nuestro carácter?One comment on “El regne de l’amor/The kingdom of love/El reino del amor

  1. Retroenllaç: Què és l’amor?/What is love?/¿Qué es el amor? | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: